Soutěž o 10 plastických operací zdarma s klinikou MEDICOM VIP je opět tady!

Dlouho očekávaná a žádaná soutěž „Krásnější díky plastice“ je po roce zpět. Sníte o dokonalém bříšku, větším poprsí nebo třeba o omlazení obličeje, ale chybí vám finanční prostředky? Máme pro Vás tip! Zkuste své štěstí v soutěži o plastickou operaci zdarma. Ne jeden, ale hned 10 z vás má možnost vysněný zákrok vyhrát.

Svěřte se s Vaším příběhem, díky kterému jste začali přemýšlet o plastické operaci a pošlete jej spolu s přiloženými fotografiemi prostřednictvím formuláře, který najdete na facebookovém profilu kliniky MEDICOM VIP. 10 šťastných žen a mužů bude vybírat odborná porota v září a s každým výhercem budeme natáčet videospot.

Bezchybné tělo z rukou odborníků

MEDICOM VIP je soukromá klinika plastické chirurgie, laserové dermatologie a estetické medicíny. Poskytuje veškeré služby z oblasti plastické chirurgie, estetické a laserové dermatologie. Zákroky na klinice realizují pouze zkušení certifikovaní plastičtí chirurgové a dermatologové, kteří si svou odbornost neustále rozšiřují o nejnovější poznatky z mezinárodních kongresů. Klinika má k dispozici nejmodernější vybavení pro běžné i nejnáročnější zákroky.

2 kroky k dokonalosti… aneb jak se přihlásit?

  • 1. Staňte se naším fanouškem na Facebooku
  • 2. Zašlete nám svůj příběh a fotografie (obličej a partie, související s vysněným zákrokem) prostřednictvím formuláře na Facebooku

Přihlásit se mohou ženy i muži různých věkových kategorií. Na přihlašování máte celé léto, tak si nenechte ujít tuto jedinečnou příležitost.

V loňském roce se soutěž těšila obrovské úspěšnosti. Podívejte se na výherkyně z minulého kola, jejich příběhy a hlavně úžasné proměny

Staňte se hrdou majitelkou nového, pevného a většího poprsí, nebo třeba štíhlého a pevného bříška. Nepromarněte svou šanci o znovu nabyté sebevědomí a přihlaste se!

Těšíme se na vaše příběhy a přejeme hodně štěstí!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.