Wellness studio Santera - 50% sleva

Santera – studio pohybu a relaxace Vám přináší vánoční dárkový balíček na 4 procedury (manuální lymfodrenáž obličeje, bodystyling, zeštíhlovací cvičební stoly a přístrojová lymfodrenáž) v celkové hodnotě 900 Kč s 50% slevou za 450 Kč.

img


Bodystyling jaký neznáte

Jen tak ležet, nic nedělat a přece cvičit – zeštíhlet a zpevnit postavu. Tak přesně takový malý zázrak najdete ve studiu Santera. Přístroj Catapult bodystyling EMG 01, který cvičí za vás a zároveň pro vás.

24 elektrod je umístěno na problémové partie (břicho, boky, zadeček a stehna) a po dobu 45 minut zapojené svaly cvičí. Takového efektu není možné běžnou pohybovou aktivitou nikdy dosáhnout. Intenzita procedury je opravdu vysoká, protože sami vidíte, jak celé tělo s vámi doslova cvičí. Pro dobrý a trvalý efekt je vhodné bodystyling opakovat v sérii několika návštěv, stejně jako pravidelné fitness. Pak budete doopravdy spokojeni.

Zeštíhlovací cvičební stoly

Při této proceduře také ležíte, s aktivním přístupem cvičíte. Pokud zrovna nemáte chuť dát si do těla, stoly vás rozhýbou samy a vy přitom relaxujete. Je to soubor pěti stolů, na každém cvičí jiná svalová partie. Cvičení podléhá přímému dohledu fyzioterapeutky, tak se nebojte i v případě, že máte nějaké zdravotní nebo pohybové omezení. Stoly jsou výborným cvičebním začátkem pro klientky s nadváhou. Vždy najdeme individuální cvik, který vám bude vyhovovat a bude působit tak, že uvidíte výsledky. 

Lymfodrenáž pro krásu i zdraví

zoom Zvětšit

Nechte se hýčkat péčí našich masérek

I když lymfodrenáž nabízí řada studií, nás odlišuje přístup a kvalita provedení procedury. S každou klientkou probereme případné zdravotní kontraindikace a před zapnutím přístroje provádíme manuální uvolnění uzlin až do třísel.

Manuální lymfodrenáž patří k vyhlášeným procedurám Santery. Zde se spojuje efekt zdravotní i estetický. Proceduru provádí fyzioterapeutka se speciálním kurzem a mnoha zkušenostmi. Velmi oblíbená je také lymfodrenáž obličeje, po které se každý obličej rozjasní a viditelně omládne.

Fyzioterapie

Bolí vás záda či zlobí krční páteř? Máme velmi dobré výsledky s moderními metodami rehabilitace, neboť náš tým se pravidelně vzdělává a dozvídá o účinných novinkách. Součástí procedur jsou konzultace, které Vám zodpoví řadu otázek z oblasti jak se o sebe starat, aby váš pohybový aparát kvalitně a dlouhodobě fungoval. U této procedury klademe důraz na krátké objednací termíny, protože víme, že včasná péče pomáhá nejvíce.

Vánoční dárek pouze pro čtenářky Omlazení

zoom Zvětšit

Santera – studio pohybu a relaxace

Dárkový balíček na 4 procedury (manuální lymfodrenáž obličeje, bodystyling, zeštíhlovací cvičební stoly a přístrojová lymfodrenáž) v celkové hodnotě 900 Kč s 50% SLEVOU za 450 Kč. V prodeji do 15.1.2011, lze jej zakoupit i formou dárkového poukazu bez uvedení finanční hodnoty. Každá čtenářka Omlazení může balíček absolvovat jedenkrát do konce roku 2011. Při telefonickém objednání pro uplatnění slevy uveďte heslo "Omlazení".

Splníme vaše přání s jistotou, že o vás pečuje kvalifikovaný personál.

Santera – studio pohybu a relaxace, Národní obrany 9, Praha 6 – Dejvice, po-pá 9-20 hod, tf. 224 322 091, www.santera.cz



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?