Revoluce v depilaci – bio cukrová pasta pro snadné bezbolestné použití

Moom je depilační systém na použití doma i v kosmetických salonech. Depilace nebolí, chloupky nezarůstají, pokožka je hebká , výsledek vydrží až 8 týdnů. Moom je vhodný pro každou depilaci, včetně Brazilské. 

img

MoomŸ je hypoalergenní. Neobsahuje absolutně žádné chemické složky, parfém, umělé látky.

Moom je vyráběn v Kanadě a je nejoblíbenějším depilačním systémem v Kanadě a USA.

V čem je MoomŸ jiný?

zoom

Moom - dokonale hebká pokožka

MoomŸ depilační cukrová pasta obsahuje bio éterické oleje: levanduli, která zklidňuje a hojí poranění, protizánětlivý tea tree olej, růžový olej pro krásu. Moom vychází z předpokladu, že kůže je orgán, který přijímá – všechny přípravky, které přijdou do styku s kůží včetně škodlivých látek nacházejících se v mnoha depilačních přípravcích (alkohol, vosk, chemické látky, atd.). S Moom se do kůže nedostane nic škodlivého.

Všechny ostatní depilační přípravky vyžadují 3 kroky: přípravu před depilací, depilaci a ošetření po depilaci. Moom je 3 v 1 - pouze samotná depilace, která zároveň připravuje před a pečuje po.

Všichni výrobci depilačních prostředků se zajímají pouze o odstranění nechtěných chloupků bez ohledu na to, co způsobí vaší pokožce pod chloupky. MoomŸ však nemůže ignorovat pokožku - při používání MoomŸ je vaše pleť naopak hladší, mladší, více hydratovaná. MoomŸ depilační přípravky jsou tak čisté, že obsahují pouze bio hermánek, cukr, citronovou šťávu, tea tree olej, levandulový nebo růžový olej a vodu. Po depilaci budete mít tak jemnou pokožku, jako nikdy před tím.

Moom jako jediný depilační systém na bázi cukru (cukrová pasta) používá textilní proužky – výhodou je lepší výsledek, čistota. MoomŸ textilní proužky jsou vyrobeny z pevně tkané směsi polyesteru a bavlny. Dají se prát a můžete je používat léta. Proužky celou depilaci dělají čistší a jednodušší.

MoomŸ myslí i na muže

Přináší speciální cukrovou pastu pro muže s obsahem éterického oleje z boswelie (kadidlovník) zajišťující hojení ranek a jizev.

Další výhodou Moom je, že pokud se vám správně nepodaří pastu nanést, například kolem obočí nebo rtu, jednodušše ji vodou smyjete a nanesete znovu. S voskem to tak jednoduché není.

MoomŸ – dokonale hebká pokožka

Moom pořídíte v celé sadě s textilními proužky a dřevěnými aplikačními špachtlemi, ve dvou velikostech. Výhodou je, že můžete dokupovat pouze náplně, neboť proužky i špachtle vám vydrží.

Moom s tea tree je vhodný pro zánětlivou pokožku a tea tree působí jako mírné anestetikum, levandule pro pokožku se sklony k poranění při depilaci, růže pro stárnoucí sušší pokožku.

zoom

Moom sada

Moom můžete pořídit za zvýhodněnou cenu -20% na: www.moom.cz, a to do 7.12. 2011.

V každém balení je přiložen podrobný návod v češtině, který vám pomůže vyvarovat se chyb a instruktážní video naleznete na výše uvedených stránkách.

MoomŸ není testováno na zvířatech.

Autor: Mgr. Kateřina Kočvarová,
Xfitness, Branická 48, Praha 4 – Braník, xfitness@seznam.cz




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Životní styl komerční článek

Sandály na podpatku jsou nezbytným kouskem v šatníku každé ženy, která se chce cítit sebevědomě a elegantně při zvláštních příležitostech. Tyto boty kombinují komfort a styl, což je činí ideální volbou pro různé slavnostní události, od svateb po formální večeře a významné oslavy. Níže se podíváme na tři klíčové aspekty sandálů.

NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.