Příběhy kosmetických značek – 1. díl: OPI

Značka OPI je světovým lídrem v oblasti péče o nehty nabízející vysoce kvalitní produkty. Mimo jiné je značka OPI známá tím, že své řady pravidelně rozšiřuje malými novinkovými kolekcemi, na jejichž vzniku se podílí slavné osobnosti.

OPI byla založena v roce 1981 prezidentem a generálním ředitelem Georgem Schaefferem, který se přestěhoval do USA jako dítě po druhé světové válce. Z OPI se stal rodinný podnik a postupně i světová jednička v oblasti profesionální péče o nehty. Schaeffer byl jedním z prvních v nehtovém průmyslu, kdo se zaměřil na omezování prodeje produktů. Produkty značky OPI jsou v první řadě k dispozici profesionálům v oboru, některé produktové řady nejsou pro běžného zákazníka k dostání.

V současné době značka OPI nabízí své produkty ve více než 100 zemích světa a její specializací není ani zdaleka pouze péče o nehty. V nabídce najdete třeba i pleťové vody nebo krásně vonící miniaturní krémy na ruce, které se dokonale hodí do kabelky. Na vývoji jednotlivých produktů se podílí speciální tým vědců, mimo jiné společnost úzce spolupracuje s federálními, státními, místními a mezinárodními agenturami. Za zmínku stojí určitě také to, že laky na nehty OPI, ani jakýkoliv jiný OPI výrobek či služba není předmětem testování na zvířatech. 

zoom Zvětšit

Holiday Collection 2014 by Gwen Stefani

Laky na nehty OPI

Poznávacím znamením laků OPI jsou výrazné módní barvy a jejich dlouhá životnost. Značka OPI sleduje  aktuální trendy a dokonale je promítá do nových kolekcí barevných laků (například kolekce Fifty Shades of Grey). Zajímavostí je také to, že některé řady vytváří ve spolupráci se slavnými osobnostmi. Vlastní řadu laků značky OPI už si navrhly popová zpěvačka Katy Perry, tenisová hráčka Serena Williams nebo mediálně sledované sestry Kardashianovy. Aktuálně je v prodeji vánoční řada laků Holiday 2014 navržených zpěvačkou Gwen Stefani. Brzy se můžete těšit na novinkové řady dalších známých osobností.



Náš tip: Nechte se při výběru barevných laků OPI inspirovat jejich originálními a vtipnými názvy. Pobavily nás laky s názvy I'm Not Really a Waitress, I Just Can't Cope-acabana, Can't Find My Czechbook nebo I Reached My Gold. 


Odlakovače a pilníky OPI

Značka OPI přichází na trh stále s něčím novým, proto najdete mezi jejími produkty i kvalitní odlakovače, díky kterým se snadno zbavíte starého laku a můžete jej nahradit novým. Jemný odlakovač OPI bez acetonu s extraktem z aloe vera je vhodný pro přírodní i umělé nehty, jeho použití je snadné a rychlé. Pro dokonalé vytvarování přírodních nehtů slouží pilníky na nehty OPI. Na výběr jsou pilníky s různou hrubostí (240, 180, 150).


zoom Zvětšit

Široký výběr laků OPI v e-shopu Omlazení

Vše pro ženy

Značka OPI nabízí širokou škálu luxusních produktů, spolupracuje s celebritami, a tak by se mohlo na první pohled zdát, že jsou její zájmy pouze povrchní. Ve skutečnosti OPI klade velký důraz na sociální odpovědnost týkající se získávání finančních prostředků a věnuje se několika charitativním organizacím a dobročinným aktivitám. Cílem OPI je posílit a zlepšit život všech žen, proto jsou její charitativní aktivity zaměřeny zejména na zdraví žen, jejich vzdělávání a záležitosti proti násilí.



OPI podporuje Delete Blood Cancer/DKMS (hledání dárců kostní dřeně), Susan G. Komen Foundation (vzdělávání a výzkum o příčinách, léčbě a hledání léku na rakovinu prsu), City of Hope (nemocnice v Jižní Kalifornii provádějící výzkum rakoviny). Mimo to je OPI sponzorem Cosmetic Executive Women (CEW), což je organizace zabývající se kosmetickým průmyslem a sdružující odborníky ve všech fázích jejich kariéry. Kromě pomoci lidem v nouzi po celých Spojených státech a po celém světě, OPI nabízí i jednorázovou pomoc. Například darovala více než 350 000 dolarů americkému Červenému kříži na pomoc při obnově po hurikánu Katrina.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Životní styl komerční článek

Sandály na podpatku jsou nezbytným kouskem v šatníku každé ženy, která se chce cítit sebevědomě a elegantně při zvláštních příležitostech. Tyto boty kombinují komfort a styl, což je činí ideální volbou pro různé slavnostní události, od svateb po formální večeře a významné oslavy. Níže se podíváme na tři klíčové aspekty sandálů.