Podzimní tajemství krásných a zdravých vlasů, odhaleno!

Je nepochybné, že se k nám léto tento rok už nepodívá. Teploty nevystoupí nad 14 stupňů, venku se prohání studený vítr a vy už se jistě poohlížíte po novém módním kousku, který by vaši hlavu ochránil před nevlídným počasím.

img

Podzimní tajemství krásných a zdravých vlasů, odhaleno!

Bohužel, podzim je pro zdraví vašich vlasů zdaleka nejnáročnější – střídání teplot, chlad, vítr, stres spojný s únavou organizmu. Kdybyste si myslela, že je to všechno, vzpomeňte si na léto. Kolikrát byly vaše vlasy vystaveny chlorované vodě, ostrému slunci nebo suchému vzduchu? Všechny tyto faktory je poznamenaly a nyní jsou dehydrované, lámavé, bez lesku a pružnosti. V konečném důsledku se mohou více mastit a hlavně – vypadávat. Abyste tomu zabránily, připravili jsme pro vás pár vyzkoušených rad, jak vlasům navrátit jejich zdraví, sílu a hlavně krásu.

Kvalitní kosmetika

V drogeriích vybírejte vlasovou kosmetiku bez alkoholu, jenž může vlasy přesušit. Sáhněte raději po přípravcích speciálně vyvinutých pro suché a dehydrované vlasy. Nezapomeňte ani na kondicionér, nejlépe ten, který se nemusí oplachovat. Bude vlasy chránit před vnějšími vlivy.

Úměrná péče

Každodenním umýváním vlasům rozhodně neprospějete, obzvlášť, zdali jsou zničené a rozlámané po náročném létě. Voda by měla být spíše vlažná, než horká.

Vlasy dosušujte

I když zrovna nemáte moc času, vlasy na podzim a v zimě vždycky dosušte. Vyběhnutí s vlhkými vlasy může mít následky nejen na vaše zdraví, ale také na konečky, které tak vystavíte obrovské zátěži a mohou se začít třepit.

Bojujte s vypadáváním

Kvalita vlasů je ovlivněná jednak vnějšími podmínkami, jako je počasí nebo kosmetická péče, ale také neméně důležitými vnitřními faktory, což je vliv výživy, stresu, fyziologických a genetických předpokladů. Vnější péče o vlasy je určitě důležitá, naprosto zásadní je ale jejich vnitřní výživa. Jedině tou uspějete, když vaše poničené a slabé vlasy volají o pomoc, nebo když chcete zabránit jejich nadměrnému vypadávání. 

Jedinečným přípravkem, který byl vyvinut a vyroben právě pro péči o vaše vlasy, je doplněk stravy Reneval Neo™, který působí již od 1. týdne pravidelného užívání a jehož složení odpovídá nejnovějším vědeckým poznatkům o výživě a růstu vlasů. Reneval Neo™ obsahuje unikátní STOP-LOSS-HAIR complex™ tvořený vyváženým množstvím aminokyselin, minerálů, vitamínů, nenasycených kyselin a také extraktů z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Účinné a sofistikované složení Renevalu Neo, obohacené o biotin a zinek, omezuje vypadávání vlasů, podporuje jejich normální růst a především zvyšuje pevnost vlasů a zabraňuje jejich předčasné lámavosti. Synergické působení všech obsažených látek zajišťuje rychlou účinnost. Silné složení Renevalu Neo je na přírodní bázi, takže jej mohou užívat těhotné i kojící ženy, kterých se právě problémy s vlasy často týkají.

VYZKOUŠEJTE:

Při nákupu přípravku na stránkách www.RenevalNeo.cz zadejte kód OM11 a získáte SLEVU na Váš nákup + POŠTOVNÉ ZDARMA! Nabídka platí do 30. 11. 2013.

 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Záhadný kratom: Co je o něm dobré vědět?

Záhadný kratom: Co je o něm dobré vědět?

Životní styl komerční článek

Snad každý již slyšel o kratomu, ať už z médií, sociálních sítí nebo od svých blízkých. Pokud neminul ani vás, tak jistě víte, že tento zelený prášek vyvolává horlivé diskuze. V čem spočívá jeho kouzlo a proč se o něm tolik debatuje?



NOVÉ
Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Životní styl komerční článek

Jestliže máte rádi vzdušné a pohodlné outfity, bude pro vás dobrou volbou streetwearová móda. Ta má ženám i mužům hodně co nabídnout. Jestliže nejste zrovna módní znalci, nezoufejte. Níže vám prozradíme, jaké oděvy, doplňky a boty frčí v dubnu v outfitech v městském stylu. Inspirace je tu!