Pod stromečkem překvapení, v novém roce uspokojení

Příští rok budeme zase o rok starší, to ale neznamená, že náš věk budeme mít napsaný na čele. To ne! Datum narození patří do občanky a tu nikomu zbytečně neukazujeme. Naštěstí jsou před námi Vánoce a my víme, kde Ježíšek naděluje. A až nám nadělí, tak se světu ukážeme. Anti – aging zákroky (nejen pro ženy!) a laserová epilace, to vše je nyní pro vás v Perfect Clinic exkluzivně cenově zvýhodněné. Přijďte si také pro voucher.

zoom Zvětšit

archiv Perfect Clinic, anti-aging proměny

zoom Zvětšit

archiv Perfect Clinic, anti-aging proměny

zoom

archiv Perfect Clinic, anti-aging proměny

Ježíšku, přeji si … mít VYHLAZENÉ VRÁSKY. 

Začneme u obličeje. S věkem nám nepřibývají jenom roky, přibývají nám například i mimické vrásky. A ty si necháme vyhladit. Botulotoxin už dávno není neznámé slovo, tak se ho nebojíme. Umí zajistit, že určitý nerv přestane ovlivňovat konkrétní sval, který vám vrásku vytváří. Podívejte se, jak to u nás chodí - 












Video proměny:

https://www.perfectclinic.cz/videa/kombinace-anti-aging-zakroku/ a přijďte si pro vánoční 20% slevu. 

Ježíšku, přeji si … mít HUSTÉ VLASY. 

Obličej je už v pohodě. Budeme tedy pokračovat s vlasy, protože i ty udávají náš věk. Díky vlasové mezoterapii stimulujeme růst vlasů a zamezíme jejich vypadávání. Mezoterapie je další cizí slovo, ale ani zde se nemusíte znepokojovat, že netušíte, o co jde. Jde o koncept mikrojehličkování, který je založen na přirozené samoobnovovací schopnosti pokožky. Navíc ošetřením docílíte obnovení poškozených vlasů. Pro nejlepší efekt potřebujete absolvovat 6 sezení. A co na to Ježíšek? Zaplacením pěti sezení získáte šesté zdarma a s touto vánoční cenou tak ušetříte 3 000 Kč. 

Ježíšku, a do třetice, si přeji … ODSTRANIT CHLOUPKY Z VIDITLENÝCH I NEVIDITLENCÝH MÍST. 

Nemusíte mít strach z bolesti. Epilace laserem GentleLASE nijak výrazně nebolí, dynamické chlazení kůže současně působí anesteticky. A zbaví vás chloupků, trvale, kdekoliv na těle. Trvalého efektu dosáhnete opakováním ošetření 3x – 6x v rozmezí cca 7 týdnů. A cena za jedno ošetření je nyní o 30 % nižší. Pokud se tedy začnete připravovat na léto, tak při nejčastějších ošetřovaných oblastech jako jsou podpaždí nebo bikiny line můžete ušetřit na jednom sezení až 660 Kč. 

A že jste krásní už dost? Nevadí, určitě chcete péči dopřát i někomu hodně blízkému. Co třeba maminka, ta by měla radost určitě nebo váš přítel? Švagrová by jistě takový dárek také ocenila. A co vaši kamarádi, neříkali, že by si něco takového přáli? Je úplně jedno komu tuto péči dopřejete, spokojení budou všichni. V každém případě nečekejte, vánoce se blíží a VOUCHERY pro vás nebo vaše blízké a známé v PERFECT CLINIC ČEKAJÍ. Stačí vyslovit přání a Perfect Clinic ho začne plnit. 

Ježíšku, děkuji … 

I za voucher na jakoukoliv částku a péči Perfect Clinic pod stromečkem. Já už si pak vyberu! 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.