Plesová sezóna 2016

Ponuré zimní večery prozáří rozsvícené taneční sály a plesová sezóna může začít. Nechte se při výběru slavnostní róby inspirovat hvězdnými kráskami.

Šaty na ramínka „slip dress“

img

Tohle už tu jednou bylo! Splývavé často saténově lesklé šaty na úzká ramínka připomínající noční košilku jsou zpět. Stále častěji vídáme tento typ šatů, který byl tolik populární v devadesátých letech, na červeném koberci a slip dress tak oficiálně hlásí velký comeback. Pokud zvolíte šaty tohoto typu se saténovým leskem, dejte si pozor na krajkové detaily na šatech. Jinak je možné, že si o vás osazenstvo bude myslet, že jste se zapomněla převléknout ze své noční košilky.

Oblečená neoblečená

img

Absolutním a nepřehlédnutelným hitem na poli společenských šatů jsou šaty, pod které je vidět, tedy šaty z krajky nebo průsvitných materiálů. Tento trend může působit velmi žensky až étericky, jen si dejte pozor ať nesklouznete ke kýčovitému a vulgárními podání. Pokud zvolíte průsvitnou či poloprůsvitnou sukni, zvolte decentní hladké spodní prádlo s vysokými kalhotkami, určitě nejsou vhodná tanga či krajkové kalhotky. Také podprsenka by měla barvou a stylem ladit se šaty.

Šaty s rafinovanými prostřihy

img

Netypické střihy šatů, neobvyklé často extrémně hluboké výstřihy, zdánlivě nekončící rozparky často odhalující i boky či šaty rafinovaně prostříhané na nečekaným místech. Takové jsou letos módní trendy na poli společenských šatů. Tento trend však není pro každého. Odvážné odhalování kůže v plesových šatech však má svá pravidla a stejně jako u poloprůhledných šatů může špatný výběr působit nemístně, lacině a vulgárně.

Romantická elegance

img

Honosné plesy a bály bývají jednou z mála příležitostí, kdy se můžete z obyčejné holky v džínách a svetru proměnit v pohádkovou princeznu či zasněnou vílu. Letošní trend květovaných a velmi žensky střižených společenských šatů je pro tuto romantickou proměnu jako stvořený. Vsaďte na květinové vzory, jemné pudrové a pastelové barvy, lehounké materiály a jemné střihy šatů, které zdůrazní váš pas a odhalí ramena.



Komentáře

Sunnynka68
Líbí se mi modely, který vypadají jako noční košilka, hlavně co má na sobě Rosie. A asi bych si to dokázala představit i na ples tady u nás, sice by lidi asi dost koukali, ale o to tu přece jde nebýt jako šedá myška.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?

NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.