Pět tipů na vánoční lakování nehtů

Vánoce už klepou na dveře a je nejvyšší čas naladit se na sváteční náladu. Snad vám pomůže i inspirace v podobě pěti návodů na vánočně nalakované nehty.

Zářivá svatá noc 

zoom Zvětšit

zdroj:http://www.themercurialmagpie.com

Zimní černočerná noční obloha posetá oslnivě zářícími hvězdami může posloužit jako inspirace na zdobení svátečních nehtů. Černě nalakované nehty se třpytkami vypadají velmi efektně a pro slavnostní atmosféru jsou jako dělané. Navíc je vytvoříte snadno a rychle. Na nehty naneste jednu vrstvu podkladového ochranného laku, po zaschnutí přelakujte černým matným lakem a bohatě posypte zářivými třpytkami. Nakonec nehty přelakujte bezbarvým lakem, který třpytky zafixuje.

Sněhové vločky 

zoom Zvětšit

http://nailartgallery.nailsmag.com

Ryze vánoční motiv bílých sněhových vloček na červeném podkladu, který často zdobí chundelaté zimní ponožky, teplé leginy či vánoční balící papír, se výborně hodí i na ozdobení vašich nehtů. K vytvoření tohoto looku budete potřebovat červený a bílý lak a také šablonu na vytvoření něžných sněhových vloček. Nezapomeňte na závěr nehty přelakovat průsvitným lakem s vysokým leskem, abyste zvýraznily celkový efekt a prodloužily výdrž laku.

Štědrovečerní look

zoom Zvětšit

http://www.lovevarnish.com/

Chystáte stylový Štědrý večer a máte připravený dokonalý vánoční outfit ke stromečku? Pak určitě nezapomeňte sladit váš sváteční look s vašimi nehty. A nebojte se - i když jsou vánoční motivy často kýčovou záležitostí, vaše sváteční manikůra může vypadat elegantně a vkusně. Namísto křiklavě červené zvolte tmavě vínový lak, který zkombinujte s temně zelenou, na ozdobu postačí pár třpytivých kamínků. Pokud vše sladíte do temnějších nepříliš křiklavých odstínů, můžete i nalakovat každý nehet jinak.

Hravá elegance 

zoom Zvětšit

http://www.muxe.net/

Pokud si potrpíte na klasicky upravené nehty a elegantní červenou barvu, nemusíte svůj styl nijak výrazně měnit ani o Vánocích. Sváteční atmosféra však vyžaduje určité odlišení od běžných všedních dnů, tak zkuste alespoň jeden nehet nalakovat výrazněji v ryze vánočním duchu. Můžete vyzkoušet klasické vánoční proužky, které střídají červenou a bílou, nebo jiné vánoční motivy. Fantazii se - alespoň o Vánocích - meze nekladou.

Decentně vánoční 

zoom Zvětšit

http://rodeo.net/

Ani vyznavačky čisté francouzské manikůry si nemusí o Vánocích zoufat, stačí jen několik malých decentních detailů a vánoční atmosféra pohltí i vás. Své klasicky nalakované nehty obohaťte červeným lakem se třpytkami, který však použijte jen na konečky nehtů. Můžete se také pokusit vytvořit nějaký vánoční vzor alespoň na jednom nehtu a nemusí to být zrovna americký sob, můžete zkusit nakreslit třeba rolničku či vánoční stromeček.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?