Nastává doba neinvazivní kosmetiky a hubnutí

Vypadat mladě, mít obličej bez vrásek, být stále upravená, mít štíhlou postavu a působit sexy. Která žena by to nechtěla? Příroda k nám sice v tomto směru často není spravedlivá a nenaděluje všem stejně, ale naštěstí tu jsou salony krásy, které nám s přebytečnými vráskami či s pár kily navíc mohou snadno pomoci.

img

Salon krásy Beijaflor nabízí řadu procedur, díky kterým se budete cítit skvěle.

Moderní medicína už dnes umí doslova zázraky a proto není divu, že se tyto progresivní metody přenášejí i do kosmetických studií a salonů krásy. Díky tomu si mohou zkrášlovací procedury dovolit i ženy, které nechtějí podstupovat klasické liposukce či plastické operace a nechtějí si do těla nechat píchat botulotoxinové injekce. Nastává totiž doba neinvazivní kosmetiky. Co to znamená v praxi? Neinvazní, neboli nechirurgické zákroky jsou pro vaše tělo mnohem šetrnější. Navíc po takovém zákroku můžete ihned odejít domů a nemáte na těle žádné jizvy či modřiny, které by se nejprve musely hojit. Vše je bezbolestné, rychlé a pohodlné. Salon krásy Beijaflor nabízí řadu procedur, díky kterým se budete cítit skvěle.

Máte v obličeji vrásky? Využijte unikátní spojení radiofrekvence s ultrazvukem, díky kterému se ve vaší pokožce začne obnovovat váš vlastní kolagen. Žádné vpichování injekčními jehlami! Nebaví vás pravidelné odstraňování chloupků? Zkuste fotoepilaci, zbavíte se jich bezpečně a trvale. Trápí vás akné? Potřebujete omladit pleť? Vyzkoušejte oxygenoterapii, při které navíc skvěle zrelaxujete. 

zoom Zvětšit

Neinvazívní laserová liposukce paží Protégé Exilis

Potřebujete se zbavit tukových buněk v oblasti břicha, hýždí, stehen či dalších? Pak je tu laserová liposukce, která tukové buňky rozpustí a tělo je následně vyloučí. Začíná se vám dělat celulitida? Zatočte s ní pomocí lymfodrenáže. Nejen že vaše kůže bude hladší, ale zároveň tím podpoříte detoxikaci svého organismu, zbavíte se syndromu těžkých nohou a pomůžete předcházet vzniku křečových žil.

Jak vidíte, drobné kosmetické či estetické nedostatky už nemusí být problémem. Dopřejte si příjemné kosmetické či hubnoucí procedury a brzy už nebudete řešit problém, jestli si můžete vzít své oblíbené přiléhavé tričko, nebo jestli se v létě budete moci objevit v plavkách. Udělejte něco pro své zdraví, krásu i sebevědomí.

Proč se stát klientem Beijaflor?

Priorita je osobní přístup ke každému klientovi a jeho spokojenost. Nabízíme 80 služeb v oblasti liftingu obličeje, odstranění akné, trvalé epilace, laserové liposukce, kryolipolýzu, odstranění celulitidy a zpevnění těla detoxikaci organismu, relaxaci, vše – neinvazní metody. Manikúra, pedikúra a revoluční novinka v lakování Shellac. Na zvláštní přání klienta připravíme individuální program.

4 služby za 1,5h

3 až 4 procedury za 1,5 hodiny místo obvyklých 4 až 5 hodin! Unikátní služba - šetříme Váš čas a tím i peníze. Nabízíme za 1,5 hodiny 4 až 5 procedur současně, kdy na Vás pracují 3 kosmetičky, aniž by utrpěla kvalita služby. V ČR je tato služba jediná. Zažijte pocit opečovávané princezny, hýčkání těla od hlavy k patě – současně.

I přesto, že nesídlíme v centru Prahy (cca 20 minut autem z centra), nabízíme špičkové služby. Pouze optimalizací nákladů dosáhneme mnohem nižší ceny. Nepřeplácejte služby, když nemusíte, ale nekupujte ani zajíce v pytli. Vyžadujte špičkovou kvalitu podepřenou skvělými referencemi!

zoom Zvětšit

Neinvazivní lifting a liposukce obličeje Protégé Exilis

Úžasné výsledky dosahujeme díky výběru unikátních revolučních přístrojů od renomovaných firem, která mají mnoho ocenění u nás i ve světě. Např. 5 přístrojů máme od firmy BTL, která působí ve 100 zemích světa, mají komplexní nabídku zdravotnických přístrojů (ISO 9001, mají CE a FDA certifikáty.) Další přístroje najdete v ČR maximálně v počtu jednoho, či pěti kusů. Všechny přístroje prošly klinickými studiemi dokazujícími jejich kvalitu a efektivitu.

U nás nečekáte, v případě menšího zdržení poskytneme zdarma např. masážní křeslo. Příjemné domácí prostředí, uvolněná atmosféra. Zdarma připojení k internetu. Procedury provádějí profesionální kosmetičky a masérky se 4letou kosmetickou školou. Sledujeme nové trendy, neustálé rozšiřujeme služby a pořizujeme nejnovější kvalitní přístroje.

Více informací Kosmetický salon a studio hubnutí Beijaflor




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Životní styl komerční článek

Sandály na podpatku jsou nezbytným kouskem v šatníku každé ženy, která se chce cítit sebevědomě a elegantně při zvláštních příležitostech. Tyto boty kombinují komfort a styl, což je činí ideální volbou pro různé slavnostní události, od svateb po formální večeře a významné oslavy. Níže se podíváme na tři klíčové aspekty sandálů.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!