Muži a estetické zákroky

Myslíte si, že jsou plastické operace výhradně ženskou doménou? Omyl. Podle jednoho britského průzkumu, muži uvažují o plastice téměř stejně často jako ženy.

Chybí podpora ze strany partnerky

Průzkum provedený ve Velké Británii odhalil, že každý pátý z celkem 500 dotazovaných uvažuje o plastické operaci a téměř z poloviny z nich se jedná o muže. Téměř polovina mužů přiznala, že by plastiku podstoupili především kvůli lepších kariérních vyhlídek. Z výsledků průzkumu vyplynulo, že i když 9 z 10 zákroků podstupují ženy, tak muži o nich uvažují skoro stejně tak často. Proč tedy leží na sálech plastické chirurgie stále více žen?

Jedním z důvodu je například to, že muži nemají od svých drahých poloviček dostatečnou podporu. Ženy jednoduše nechtějí, aby jejich partner plastickou operaci podstoupil. Pokud si potrpíte na čísla, tak 20 % respondentů mužského pohlaví uvedlo, že by jejich partnerky se zákrokem nesouhlasily. U žen to je jen 13 %.

Vyšší sebevědomí a lepší práce

Překvapivé bylo zjištění, proč touží po estetickém zákroku muži a proč ženy. V případě mužů (50 %) hraje hlavní roli kariéra. Muži věří, že se díky plastické operaci mohou dostat na lepší pracovní pozici, zlepšit své postavení v pracovním kolektivu. Ženám (60 %) jde především o zvednutí sebevědomí. Žádná z dotazovaných žen neuvedla kariéru jako důvod k plastické operaci.

Co myslíte vy? Může estetický zákrok zlepšit kariérní vyhlídky nebo dopomoci k většímu sebevědomí?



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?