Módní hity v elegantní módě – oblečte se do práce i na ples stylově

Potřebujete se vkusně a stylově obléci do práce, na promoci, společenský večírek nebo na ples? Poradíme vám, jaké jsou nejnovější trendy v elegantní módě. Dámská móda je proměnlivá jako aprílové počasí, abyste neztratily přehled, přinášíme vám aktuální trendy na poli společenské a elegantní módy.

img

Značková dámská móda za příjemné ceny s profesionálním servisem

Jarní trend – prvky z eko kůže a syté barvy

Nová jarní kolekce Figl nabízí více barevných prvků, stále se však drží klasicky elegantního duchu bez přílišné okázalosti. Žhavou novinkou je použití prvků z eko kůže, elegantní dámské šaty s koženými lemy na rukávech a s pasem z kůže příjemně zvýrazňují ženskou siluetu. Kožené prvky nalezneme i na skvěle propracovavané pouzdrové sukni, která je základem elegantního šatníku. V kolekci Figl najdete i stále velmi trendy overaly, barevné kalhoty moderního střihu, nebo klasické kancelářské dámské košile s efektním barevným vázáním kolem krku.

Nestárnoucí klasika je sázka na jistotu

Pokud sháníte jednoduché, vkusné, variabilní a zároveň pohodlné šaty do práce, vsaďte na bavlněné šaty z kolekce Figl z velice kvalitní bavlny s podílem elastenu. Jednoduché linie šatů spolu se základními barvami jako je béžová, černá, bílá a šedá nabízejí mnoho variací a jen tak z módy nevyjdou.

Hitem, na který nedají dopustit slavné hollywoodské celebrity, jsou šaty, které opticky tvarují a zeštíhlují postavu. Kancelářská móda se neobejde ani bez kvalitního a skvěle padnoucího saka ať už v klasických barvách jako je černá, šedá či béžová nebo v moderních jarních tónech jako je žlutá, červená či zelená.

Plesová sezóna je v plném proudu

Marně hledáte krásné společenské šaty ve kterých spolehlivě zazáříte na každém plese? V e-shopu Forseti-fashion.cz, který nabízí značky Figl či Every Nature, si určitě vyberete. Hitem plesové sezóny jsou především třpytivé šaty s flitry, za svůdnou femme fatale budete pokud zvolíte rafinované šaty s průsvitným šifonovým dekoltem. Nepřehlédnutelná a neodolatelná budete i v nádherných krajkových šatech, které odhalují záda či v efektních šatech s výstřihem a saténovým leskem.

Mnoho dalších kvalitních a vysoce módních modelů najdete na internetových stránkách www.forseti-fashion.cz.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.