Kosmetické oleje: Nový trend v péči o obličej

Návrat k moudrosti našich předků v inovované podobě.

Přesně takto je možné charakterizovat moderní kosmetické oleje, jež se staly doslova hitem v péči o pleť i vlasy. Není se čemu divit, neobsahují totiž žádné syntetické látky a jejich výroba probíhá v souladu s přírodou, což se o nejrůznějších krémech na vyhlazení vrásek říct rozhodně nedá. My se zaměříme na kosmetické oleje známé značky Renovality. 

Čistě přírodní charakter 

zoom Zvětšit

Renovality.cz

Sehnat v současnosti rostlinné oleje určené pro kosmetické účely není až tak velký problém. Mají je jak v kamenných prodejnách, tak i eshopech. Ne všechny jsou ale opravdu jakostní. Chcete-li vsadit na vysokou kvalitu, volte zmiňované kosmetické oleje Renovality. Tyto za studena lisované oleje z vybraných rostlin poznáte velmi jednoduše. Podle balení z fialového skla. Právě ono totiž dokáže dokonale ochránit čistě přírodní směs před slunečními paprsky a jakýmkoli znehodnocením. Je to zejména světlo, jež by mohlo způsobit rozpad molekul a degradaci oleje. 

Certifikovaná přírodní kosmetika 

Nejen typický fialový obal ale hovoří o vysoké kvalitě výrobků této značky, jež jsou samozřejmě certifikovány jako čistě přírodní kosmetika. Vybrat si můžete celou škálu nejrůznějších olejů. Jen namátkou můžeme jmenovat banánový, meruňkový, mandlový a mnohé ostatní. 

Naše tipy na konkrétní oleje Renovality 

Rádi byste svou pokožku omladili? Pak se vyplatí moringový olej pocházející až z oblastí dalekého výhodu. Elixír mládí, jak je označován v zemích své domoviny, dokáže pomoct při tvorbě vrásek, umí rozzářit vlasy a zbavit je lupů. Jestliže vám dochází potřebná energie, volte hořčíkový olej pomáhající právě při únavě, nervozitě či křečích. Se suchou pokožkou si skvěle poradí speciální arganový olej. Jeho hydratační účinky jsou nedocenitelné a svou krásnou oříškovou vůní vás dostane. Ne nadarmo je v Maroku označován jako Tekuté zlato.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?