Jak kombinovat bílé sandály s jinými druhy oblečení?

Jestliže chcete jít letos tzv. s dobou, zařaďte do svého šatníku i pohodlné bílé sandály. Pokud nevíte, jak je kombinovat s dalším oblečením, nezoufejte! My vám to totiž na následujících řádcích prozradíme. S dámskými sněhovými balerínami se díky tomu letos blýsknete na sváteční i na volnočasové akci. Čtěte a inspirujte se.

img

Jak kombinovat bílé sandály do outfitu se sukní a se šaty? 

Bílé sandály pro ženy se velmi hodí i do outfitů se šaty a se sukněmi. Pokud chcete být letos in, vsaďte na ty trapézové a plisované. Jsou velmi elegantní a hodí se do pracovních i do volnočasových outfitů. Volit můžete modely s vysokým pasem. Ty vás opticky zúží a vyčarují vám vyšší postavu. Bílé sandály můžete vkusně kombinovat také s šaty s krajkou. Krajkové modely jsou rafinované a elegantní zároveň. Vsadit můžete i na kousky s průstřihy. Ty se nemusí objevovat nutně jen v dekoltu. Módní šaty budou mít letos průstřih např. na šíji, na bocích či v oblasti bříška. Sukně a šaty mohou mít i různou délku. Na pracoviště vsaďte spíše na delší šaty a na sukně pod kolena. Na volnočasové aktivity, na rande či na večerní party si však můžete dovolit obléci krátké šaty či sukni a doplnit je trendy bílými sandály. Stylové kousky najdete např. i v kamenných prodejnách nebo na e-shopu CCC. Tady si módní bílé sandály vybere i ta nejnáročnější zákaznice. K šatům a k sukním pak mohou ženy vybírat i sandály na klínku nebo na jehlách. Oba modely obuvi budou letos v kurzu. 

Jak sladit sněhové dámské sandály do outfitu s kalhotami? 

Sněhové dámské sandály se hodí i ke kalhotám. Obléci si k nim můžete pohodlné rifle s vysokým pasem a s roztrhanými koleny. Slušet vám to bude i s kalhotami typu chino. Ty se hodí zejména do business outfitů nebo do svátečních modelů. Dámské sandály ženy a dívky s oblibou ladí i s legíny. K těm se budou hodit především modely na ploché podrážce. Ke kalhotám se zúženou nohavicí můžete vsadit i na dámské bílé sandály s vyšším podpatkem. Zmíněné modely bílých sandálů mohou dámy sehnat i na e-shopu CCC. Zde si však dejte pozor na výběr správné velikosti obuvi. Vždy se musíte řídit délkou stélky vašeho chodidla. Na pomoc si vezměte klasický krejčovský metr a pečlivě změřte vnitřní vložku jiné boty, která vám dobře padne. Naměřený výsledek pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou vybraného výrobce. Různé světoví značky mají totiž nuance v číslování. 

K jakým módním doplňkům zvolit dámské bílé sněhové sandály? 

Aby byl váš outfit s bílými sandály vyšperkovaný do posledního drobného detailu, musíte si k nim vzít o trendy módní doplňky. Ale pozor! Ty by měly mít nejen stejnou barvu, ale také strukturu. Jak říká známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš sněhový outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantním a uceleným dojmem. Trendy bílé sandály i módní doplňky můžete nakupovat např. i na oblíbeném e-shopu CCC. K mání jsou tu pro ženy kousky v hladkém i v strukturovaném provedení. Jistě si mezi nabízenými modely dámských sandálů vyberete ty pravé i vy! 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!