Hvězdný styl v zimě

Dochází vám nápady, jak se v chladném počasí stylově obléci? Nechte se inspirovat zimním šatníkem slavných celebrit.

Kožené prvky

img

Zpěvačka Beyonce dokáže i tolik ošemetné "plísňáky" nosit s jistou grácií. Cvočky posetý křivák doplňují kotníčkové boty na extra vysokém podpatku. Za povšimnutí stojí také chlupatá kabelka, výrazná rtěnka a zdánlivě nesourodý klobouk.

Královna streetové módy zpěvačka Gwen Stefani zvolila pohodlně vyhlížející kožené kalhoty, které doplnila super hřejivými prvky, jako jsou černá pletená čepice, bílý svetr a ledabyle omotaná světlá šála.

Biker bundu, i když v trochu střízlivějším pojetí, zvolila i herečka Katie Holmes, která v efektních sepraných džínách doplněných kašmírovým svetrem a jednoduchými sexy lodičkami brázdila ulice Velkého jablka.

Vintage styl 70. let 

img

Moderátorka a bývalá modelka Alexa Chung platí za módní ikonu. Klíčovým prvkem jejího zimního outfitu je krásný kabát ve stylu 70. let. Pod něj Alexa oblékla jednoduchý svetřík, z něhož vykukuje džínový límeček, a oblíbené skinny džíny.

Další hvězdou, kterou módní kritici prostě milují, je křehká herečka Olivia Palermo. Chlupatiny a kozačky nad kolena jsou módním hitem, stejně jako maxi šála nebo pončo, které můžete stejně jako Olivia přepásat páskem pro zvýraznění ženské siluety.

Slavná americká zpěvačka Taylor Swift si s módou rovněž rozumí. Tentokrát zvolila kostkované šaty, tmavé neprůhledné punčocháče a sexy kotníčkové botky a vše doplnila výrazným kostkovaným kabátkem v klasických podzimních barvách a nezbytným kloboukem.

V hlavní roli kabát 

img

Ležérní zimní outfit předvedla americká herečka Emma Stone v New Yorku. Jednoduché skinny džíny doplnila pruhovaným topem s výrazným vzorem srdce, na hlavu nasadila hřejivou kašmírovou čepici a jako svrchník oblékla černý kabát klasického střihu.

Americká hvězda reality show a modelka Kendall Jenner má módu v malíku. Její outfit, jemuž vévodí objemný kabát v námořnicky modré, působí velmi promyšleně a vyspěle. Zajímavé jsou také kožené kalhoty a trendy kabelka.

Supermodelka Rosie Huntington-Whiteley je nepřehlédnutelná, i když je zahalená od hlavy až k patě. Tmavě zelené kožené kalhoty doplněné světlým svetrem modelka schovala pod elegantní dlouhý šedý kabát a obula super semišové polokozačky. Vlněné klobouky á la 70. léta jsou letos velkým hitem.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.