Džíny pro každý typ postavy: Najděte střih přesně pro sebe!

Hned několik džínových kousků máte v šatníku zajisté i Vy. Vlastníte ale takové, které zdůrazňují Vaše přednosti? Ať už Vás trápí pár kil navíc, jste příliš drobná nebo naopak příliš vysoká - najděte střih, který bude Vaší postavě lichotit.

img

Vsaďte na léty prověřenou značku a investujte do kvalitních džínů, které něco vydrží - Pepe Jeans

Pár kil navíc?


zoom Zvětšit

Slim džíny

Největší chybu při výběru džínů dělají ženy, které se mohou pochlubit výraznými křivkami. Často sahají po střihu s širokými nohavicemi s cílem zamaskovat širší boky a silnější stehna. Široké a plandavé džíny kila neuberou – naopak!

Jste-li menší postavy, sáhněte po střihu, který vaše křivky obepne a opticky prodlouží nohy. Slim džíny nejsou jen pro ultra štíhlé!

Tip: Chcete mít nohy až do nebes? Oblečte úzké džíny, ohrňte je nad kotníky a obujte podpatky!

zoom Zvětšit

Střih "bootcut"

Pokud máte opravdu výrazné boky, vsaďte na tzv. bootcut – úzké džíny, které se pod koleny mírně rozšiřují. Lehce rozšířené nohavice vyrovnají disproporci širších boků. Zapomeňte na bokovky a vyzkoušejte džíny s vyšším pasem.

Tip: Nezapomeňte na vhodné boty! Ke střihu bootcut se nejlépe hodí vyšší boty, které opticky prodlouží nohy, ale vedle nešlápnete ani s teniskami. Nevíte si rady? Zkoukněte boty Pepe Jeans – s těmi nikdy nešlápnete vedle!

Na vysoké noze

zoom Zvětšit

Boyfriend džíny

Patříte spíše k těm vyšším a štíhlejším ženám? Gratulujeme – můžete si dovolit obléct téměř jakýkoliv střih! Slušet Vám budou džíny se širšími a rovnými nohavicemi, které dají vyniknout Vašim úzkým bokům a dlouhým nohám.

Tip: Vyzkoušejte tzv. boyfriend džíny, které mají snížený pas. Skvěle vypadají s ohrnutými nohavicemi a podpatky!

Univerzální střihy existují!

I v džínovém světě narazíte na kousky, které nejen nikdy nevyjdou z módy, ale navíc sluší každé postavě. A které to jsou?

zoom Zvětšit

Klasické rovné džíny

Klasické rovné džíny a stále se vracející zvony!

Tip: Jak vybrat džíny, aby dobře padly, držely si svůj tvar a nebyly po první sezóně na odpis?

Vsaďte na léty prověřenou značku a investujte do kvalitních džínů, které něco vydrží. Džíny Pepe Jeans nepatří mezi celosvětově nejoblíbenější nadarmo!





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.