Do nového roku štíhlejší? Jde to i bez stresů

Stejně jako minulý rok jsme si i letošní Vánoce užívali plnými doušky. Salát, kapr, cukroví, to vše v našem svátečním jídelníčku nesmělo chybět, a to často v porcích ne malých. S úderem silvestrovské půlnoci jsme proto – tak jako každý rok – začali zase bilancovat. Jak si s nashromážděným tukem poradit opravu nadobro? Zkuste se letos nespoléhat na to, že se tentokrát už skutečně donutíte chodit do posilovny, a místo toho se svěřte do rukou odborníka.

Můžete totiž cvičit do strhání a tuky z některých problematických oblastí se nemusejí ani hnout. Proč? Kvůli genetickým dispozicím nebo životnímu stylu slouží totiž některé tělesné partie jako jakési „lapače“ tuku. Tuk se zde shromažďuje lehčeji než jinde a zbavit se ho je téměř nemožné. Většina lidí se se situací prostě jen smíří, jiní vyhledají plastického chirurga. Věděli jste však, že se trend plastických operací v posledních letech umírňuje? Ano, vedení totiž začínají přebírat neinvazivní ošetření estetické dermatologie. Každý chce vypadat skvěle, ne každý si kvůli tomu ovšem chce brát dva týdny dovolené a ještě další měsíc pak nosit korekční prádlo. Pro neinvazivní ošetření žádné z těchto omezení neplatí. A z čeho že je na výběr?

Není-li to CoolSculpting®, není to kryolipolýza!

Kryolipolýzu CoolSculpting® vynalezli vědci z proslulé Harvardské univerzity a po své certifikaci Federálním úřadem pro kontrolu léčiv v USA a po obdržení evropského certifikátu CE se rychle rozšířila do Evropy i do celého světa. Do České republiky ji přinesla mezinárodní síť klinik estetické medicíny Mediestetik.

Metoda funguje na principu cíleného mražení tukových buněk v problematické oblasti. Působením chladu je v nich nastartován proces rozpadu, načež je tělo během tří měsíců postupně přirozeně vyloučí. Proč že to trvá tak dlouho? Protože kdyby štěpení a vyloučení tukových buněk z těla probíhalo rychleji, organismus by byl celým procesem velmi zatížen. Doba mezi jedním a třemi měsíci je pro postupné a bezpečné odbourávání tuků ideální.

Ošetření je zcela neinvazivní a bezpečné a je zaměřeno pouze na tuk. Nijak nepostihuje žádné jiné tkáně, orgány ani nervy. Od svého uvedení na trh bylo ve světě provedeno už přes milion ošetření a doposud nebyl zaznamenán žádný incident. Procedura je navíc velmi komfortní, pacient si v jejím průběhu může číst, surfovat po internetu nebo pracovat na počítači a necítí žádné nepohodlí.

Protože je kryolipolýza velice populárním ošetřením, objevilo se na trhu velké množství alternativ přístroje Zeltiq CoolSculpting®, nejčastěji z asijských trhů. „Při podstupování těchto ošetření je třeba mít na paměti, že ve velké většině nejsou testovaná ani schválená příslušnými úřady, jejich efektivita a zejména jejich bezpečnost je proto otázkou, na kterou by pacient měl v každém případě znát odpověď předtím, než se rozhodne zákrok podstoupit,“ varuje dermatoložka kliniky Mediestetik MUDr. Helena Reisingerová.

Kryolipolýza Zeltiq CoolSculpting - Zpověď pacientky

Rozlučte se s celulitidou

Mezi další populární metody formování postavy rukou lékaře patří injekční lipolýza a lipomodelace Aqualyx. V obou případech jde o mini-invazivní ošetření, kdy se přímo do nežádoucí tukové tkáně aplikuje účinná látka, která vyvolává štěpení tukových buněk a jejich následné vyloučení z těla. Při injekční lipolýze je účinnou látkou lecitin, u evolučně vyspělejší techniky lipomodelace je účinnou látkou Aqualyx, vodný roztok na želatinové bázi, který je plně kompatibilní s lidským tělem.

Při ošetření Aqualyx se dosahuje výraznějšího efektu daleko rychleji než u klasické injekční lipolýzy. Stejně jako ona ovšem i Aqualyx pozitivně působí na pokožku ošetřované oblasti, kterou zjemňuje a vyrovnává její nerovnosti. Tímto mimo jiné výrazně redukuje celulitidu. Kromě nejčastějších problematických partií lze pomocí injekčních metod řešit i detaily jako je podbradek, oblast nad koleny a podobně.

Tak zapomeňte na výčitky a svěřte se do rukou odborníka. Předsevzetí pro vás záhy přestanou být nesplnitelná.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?



NOVÉ
Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Životní styl komerční článek

Jestliže máte rádi vzdušné a pohodlné outfity, bude pro vás dobrou volbou streetwearová móda. Ta má ženám i mužům hodně co nabídnout. Jestliže nejste zrovna módní znalci, nezoufejte. Níže vám prozradíme, jaké oděvy, doplňky a boty frčí v dubnu v outfitech v městském stylu. Inspirace je tu!