Bude mi třicet a stále řeším akné

Akné není problém jen puberťáků. Pro mnohé dospělé je totiž skutečným cejchem, kterého se nelze zbavit a jenž na ně upozorňuje, kamkoliv se hnou. Co na akné zabírá? Alfou i omegou péče o aknózní pleť je pravidelné ošetřování.

Jak vypadá vhodná péče o aknózní pokožku?

Možná vás napadne – umývat, umývat, umývat. Ale to není úplně pravda, přemíra čištění pokožky může vést k jejímu podráždění. Je proto nutné volit takové prostředky, které pleť nejen šetrně vyčistí a vyživí, ale zároveň ji také nezatíží. Doslova pohlazením je pro pokožku konopný olej, jenž obsahuje vysoké množství omega 3 mastných kyselin, a který dokáže v kombinaci se správnými přírodními látkami pomoci jakkoliv problematické pleti.

Právě s touto kombinací látek byla vyvinuta speciální řada kosmetiky Cannaderm® – Aknea, jejichž účinky si již ověřilo mnoho spokojených uživatelů nejen z řad náctiletých.

img

Prvním krokem vhodné péče je umytí hrubých nečistot, jako je make-up, pudr nebo prach, který se nám na obličeji během dne usazuje. Aknea mycí pěna je tak lehká, že ji můžete použít i v okolí oči, aniž byste je podráždili. Zároveň však pokožku perfektně očistí a odstraní odumřelé vrstvy kožních buněk.

Jakmile je pleť dokonale čistá, aplikujte na ni Aknea ošetřující vodu. Díky bylinným extraktům působí antibakteriálně a tonizuje mastnou a uhrovitou pleť. Vodu nanášejte pravidelně na jednotlivé projevy akné, dojde tak k omezení nadměrné tvorby kožního mazu a ucpávání pórů.

Mezi vaší kosmetikou by pak určitě neměl chybět ani Aknea ošetřující krém. Ten se používá pouze lokálně na již vzniklé komedony neboli uhry. Zabraňuje jejich zvětšení a rozšíření, a díky šetrnému složení také urychluje jejich hojení bez nežádoucích následků.

Do kabelky pak přiberte Aknea sérum s roll-on aplikátorem pro rychlé zklidnění projevů akné kdykoliv během dne. Sérum je vhodné pro péči o jednotlivé projevy akné, při opakovaném použití viditelně mírní zarudnutí i citlivost ošetřovaného místa

Díky svému přírodnímu složení získala celá řada Aknea označení CPK – Certifikovaná přírodní kosmetika, což je pro vás zárukou, že tyto přípravky neobsahují konzervanty, parfémy, barviva ani ropné suroviny.

Zeptejte se na Akneu ve vaší lékárně, v obchodech se zdravou výživou nebo objednávejte z pohodlí vašeho domova na www.cannaderm.cz.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?