Bioplastica s.r.o. - 1. klinika bioplastické chirurgie

Pracoviště estetické chirurgie MUDr. Jany Vybulkové Zavadilové, které vzniklo r. 1996, bylo zaměřené převážně na odstraňování křečových žil a metličkových žilek komplexní sklerotizací a ambulantní operační výkony. V r. 2011 zakládá majitelka 1. kliniku bioplastické chirurgie v ČR a pro velký zájem díky skvělým výsledkům zákroků se bioplastika stává jednou z hlavních náplní činnosti.

Bioplastika

8 let zkušeností s bioplastikou, přes 3000 zákroků u českých i zahraničních klientů

Vrátíme vám až 15 let

Pomocí bioplastiky dokážeme zpevnit a doplnit povadlé partie obličeje a vrátit výrazu obličeje až 15 let. To vše bez jizev s trvalým efektem. 

img

Domodelujeme nedostatky vašeho obličeje i těla

Modelování obličeje i těla nebo přirozené omlazení obličeje s trvalým efektem už není snem, ale skutečností, kterou nám poskytuje metoda zvaná BIOPLASTIKA. Metoda spočívá v aplikaci bioplastického materiálu na jehož podkladě se vytvoří nová vlastní tkáň. 

img

Křečové žíly a metličkové žilky

21 let zkušeností s komplexní sklerotizací  prezentovanou MUDr. Janou Vybulkovovu Zavadilovou v roce 1999 v dosud vysílaném pořadu ČT 1 Sama doma, největší databáze klientů z ČR i zahraničí

Odstraníme křečové žíly a metličkové žilky

Problémy s křečovými žilami a metličkovými žilkami trápí čím dál více žen i mužů a to hlavně proto, že se jedná o dědičné onemocnění. Varixů i metliček se lze zbavit pro pacienta nezatěžující, účinnou a osvědčenou metodou komplexní sklerotizace, kdy při jednom zákroku jsou odstraněny varixy i metličky najednou. 

Pigmentové a jiné kožní výrůstky

12 let zkušeností se zákroky elektrokauterem, tisíce výkonů a spokojených klientů

Zákroky elektrokauterem

Téměř každý člověk má na své kůži nějaký nepříjemný nebo neestetický výrůstek, krevní nádorek apod. Pomocí elektrokauteru lze tento defekt jednorázově odstranit a zároveň jde o nejbezpečnější metodu, kdy během několika sekund je vše nežádoucí pryč. Hojení probíhá rychle, bez omezení fyzické činnosti pacienta. Většinou zcela bez jizvičky.

img

Poradit se s řešením vašeho problému můžete s MUDr. Janou Vybulkovou Zavadilovou na klinice Bioplastica.s.r.o. - 1. klinika bioplastické chirurgie. Na stránkách www.bioplastica.cz najdete podrobnosti, další služby a fotky výsledků zákroků.

Sledujte Omlazení, v nejbližších dnech budeme soutěžit o slevový poukaz na zákrok na klinice Bioplastica s.r.o. + všichni účastníci soutěže budou mít vstupní konzultaci zdarma!




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.