Béžové kozačky jsou podzimním must-have kouskem. Jak je nosit?

Podzim je pro mnohé milovníky módy oblíbeným obdobím, kdy do šatníku pouštějí zcela novou energii. Letos mohou být oblíbenou novinkou třeba béžové kozačky. Právě ty se staly jedním z módních kousků, jež jsou nekonečně trendy a snadno je zkombinujete s mnoha outfity. Kde sehnat stylové béžové botky a jak je nosit?

img

Jak nosit béžové kozačky?

Denim a kozačky
Přemýšlíte nad tím, s čím vlastně světlé kozačky sladit? Věřte, že téhle investice nebudete litovat. Jsou totiž skvěle variabilní ? perfektně ladí například s populárními džínami! Ať už sáhnete po těch skinny, boyfriend nebo džínových šortkách, výsledek bude stát za to. Kombinace béžových bot a denimu vytvoří pohodlný a stylový outfit, který můžete nosit na každodenní procházky, nákupy nebo kávu s přáteli. Doplňte džíny jednoduchým bílým tričkem a lehkým kardiganem a buďte připraveni na podzimní dny, které jsou stále ještě plné slunečních paprsků.

Vrstvěte
Béžové kozačky můžete využít i k oblíbenému vrstvení oblečení. Kombinujte je s dlouhým oversize svetrem, legínami nebo úzkou sukni a tenkým rolákem. Tento styl je moderní, elegantní a nikdy s ním nešlápnete vedle.

Do práce v moderní béžové
Pokud hledáte způsob, jak začlenit béžové kozačky do svých outfitů, ve kterých vyrážíte do práce, můžete je zkombinovat i s midi sukní a košilí. Tento look dodá vášemu vzhledu sofistikovanost a eleganci. Přidáním koženého pásku dodáte outfitu na nepřehlédnutelnosti. 

V boho stylu
Pokud máte rádi bohémský styl, béžové kozačky si s ním skvěle porozumí. Noste je s maxi šaty, vzorovanými šaty nebo džínovými sukněmi. Přidejte několik náramků a dlouhých náhrdelníků a dokonalý boho outfit je na světě. Hodí se jak na letní dny, tak na ty teplejší podzimní. 

V béžových kozačkách na večírek i do kina
Béžové kozačky mohou být skvělou volbou i k večerním událostem. Pokud se zrovna na večerní akci vypravujete, zkombinujte je s elegantním večerním outfitem. Černé kožené kalhoty a saténový top vytvoří v kombinaci s béžovými kozačkami sofistikovaný vzhled. K outfitu vyneste i oblíbenou elegantní kabelku. Béžové kozačky jsou velmi neutrální, což znamená, že se hodí k mnoha barevným kombinacím. Můžete je zkombinovat s dalšími odstíny hnědé, béžové nebo dokonce s pastelovými barvami. V módě se fantazii meze nekladou ? i tak ale platí, že méně je někdy více. Proto se nebojte sáhnout po výraznějším kousku, ale neváhejte ho sladit s neutrálním zbytkem.

img

Kde béžové kozačky vybírat? 

Sháníte originální obuv, kterou snadno zkombinujete se vším, co vám ráno přijde pod ruku? Rádi k outfitům ladíte i kšiltovky, beanies čepice nebo šály a šátky? Prozkoumejte širokou nabídku kamenných prodejen nebo on-line obchodu řetězce CCC. Právě tam totiž pod jednou střechou narazíte na množství obuvi i doplňků pro dámy, pány i děti. Podzimní, jarní nebo zimní obnovu šatníku tak nechte bezesporu na CCC.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.