Trendy obutí? Věhlasné skechersky i nestárnoucí adidasky

Jaké boty by neměly chybět ve vašem botníku? V první řadě ty, které vám dobře padnou. Jsou pohodlné, zdravotně nezávadné, nebortí klenbu, nezpůsobují otlačené palce a dobře dýchají. Ale také ty, které dobře vypadají a jsou trendy. Nebo ještě lépe ? jsou nadčasové. Do kterých modelů stojí za to investovat?

img

9. dubna tomu bude 7 let, co na český trh vstoupila renomovaná americká značka Skechers. A s ní se k nám dostala i nesmírně pohodlná sportovní obuv do města, na níž si zvykly tisíce mužů, žen i dětí.

Jít pěšky? Žádný problém?

Ve skecherskách klidně z tramvaje vstoupíte několik stanic před vaší cílovou stanicí a nebudete se zdráhat jít po svých. Půjde se vám totiž tak lehce, že vám ani nepřijde, že už máte v nohách několik kilometrů. To díky paměťové pěně ?memory foam?, jíž jsou některé modely opatřeny. Zárukou pohodlí je i prostornější střih ?relaxed fit?.

Obuv sportovní, treková, pracovní i dětská

V portfoliu značky ale najdete i lehkou trekovou obuv do přírody, sandály, mokasíny, tenisky a funkční obuv pro sportovce (Skechers Performance). Obuv odpočinkovou, pracovní i terénní. Stejně jako kvalitní dětské boty, třeba blýštivé kotníčkové tenisky. Holčičky budou určitě u vytržení z růžových Skechers, které jsou k sehnání v obuvi CCC, ať již v kamenných prodejnách či na e-shopu ccc.eu.

Nestárnoucí adidasky

Další stálicí na trhu s obuví jsou tenisky Adidas. Mám v živě paměti dobu, kdy se adidasky stávaly terčem závisti. Chtěl je každý, dovolit si je mohl málokdo. Zkrátka byly nedostatkovým zbožím. Ne naštěstí dnes, kdy si můžete vybírat z tolika modelů, až vás z toho bude přecházet zrak.

Opravdu legendární značka

Značka byla založená už 4 roky po konci druhé světové války Adi Dasslerem. Jeho snahou bylo zvýšit sportovní výkony. A to se mu podařilo na výbornou. Během sedmi dekád se značce podařilo ovlivnit nejenom svět sportu, ale také módy, hudby a kultury.

Běžecká obuv a sprinterské tretry

Společnost Adidas jako vůbec první vyvinula běžeckou obuv a sprinterské tretry. Legendární jsou i fotbalové kopačky Copa Mundial uvedené na trh v roce 1983. Někteří fotbalisté v nich hrají dodnes. Jsou totiž nezničitelné. A po dalších dvou desetiletích přišla s kopačkami přímo na tělo fotbalové legendě Davidu Backhamovi. Co z toho vyplývá? Že co model Adidas, to kvalitní obutí. Pohodlné a odolné. A tenisky Adidas nejsou výjimkou.

Lídrem v technologiích

Ty současné ovšem jsou ve srovnání s modely z mého dětství o poznání výš. Značka je totiž také lídrem v technologiích. Mezi běžci je například populární mezipodešev s aktivním odpružením Boost. Absolutní revoluci ve výrobě tenisek Adidas ale odstartoval model Futurecraft 4D s mezipodešví z tekuté pryskyřice tuhnoucí působením světla a kyslíku. Značka zkrátka jde s dobou. A myslí i ekologicky. Důkazem je řada oblečení a obuvi vyrobené z recyklovaných plastů v oceánu.

Jakou kabelku?

K botám by samozřejmě měla ladit kabelka. I když, jak se to vezme. Současné trendy jsou ale v tomto ohledu otevřené všemu. A koženou kabelku si klidně můžete vzít ke zmíněným teniskám. Pokud se zrovna nechystáte do fitka. Pak bude zřejmě praktičtější sportovní dámský batoh. Jinak se nezdráhejte kabelek i z jiných materiálů.

Látkové i kožené

Obuv CCC má ve své nabídce kabelky kožené i látkové. Zajímavé batohy najdete v portfoliích značek DeeZee, Jenny Fairy či Quazi. Mezi nimi přitom najdete i batohy zářící pestrými barvami. Oblíbené jsou batohy v barvách duhy nebo blankytně modré oblohy, jejichž prostřednictví rozzáříte i velmi šedivý den. A to v současné době potřebujeme více než kdykoliv před tím. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!