Tantrická masáž pro ženy. Prozradíme, co vás čeká!

Chcete vyzkoušet tantrickou masáž, ale máte plno obav a otázek? V tomto článku se je pokusíme rozptýlit a poradit s výběrem maséra i studia.

img

Ženy, láká vás tantrická masáž, ale brzdí vás strach, co vás čeká?

Vypnout, hlavu. Totálně se uvolnit a jen tak se nechat hýčkat. Užít si maximální relax nebo slast, o které píšou jiné ženy na stránkách v recenzích. To všechno byste si přála, jenže bojíte. Máme pro vás odpovědi na nejčastější otázky, které vám pomohou strach překonat.

Jak si vybrat správnou masérnu? Nechat se masírovat mužem nebo ženou? Jak masáž vlastně probíhá? Budu tam muset být úplně nahá? Co když ten masér bude nějaký úchyl? Kde všude se mě bude dotýkat a čím? Co mám dělat, když se mi něco nebude líbit? To je jen zlomek otázek, které se honí hlavou klientkám před první masáží. Pojďme na ně najít odpovědi.

1) Jak vybrat správnou masérnu?

Tantrických masážních studií je velký počet a to nejen v Praze. Před výběrem konkrétní je dobré si projít stránky několika z nich. Podívat se, co tam všechno o masáži píšou. Jestli je tam ceník, rozsah masáže nebo popis jejich průběhu. Je dobré věnovat pozornost i recenzím na google, případně referencím klientů na danou masérnu. Pomoci s výběrem vám může i kamarádka, která na masáži už byla.

2) Jak vybrat maséra?

V kvalitních masérnách mají na svých stránkách fotky masérů a masérek, popis svého přístupu ke klientovi a většinou nechybí i reference. Můžete proto dát nejen na osobní sympatie, intuici ale i na zpětnou vazbu.

3) Masáž od ženy či od muže?

Tady hodně záleží na osobních preferencích. Některé ženy cítí v masáži ženou větší bezpečí. Pro jinou by bylo divné nechat se masírovat ženou, volí proto raději muže. Jak maséři, tak masérky si procházejí intenzivním výcvikem tantrických masáží. Znají důkladně práci s tělem obou pohlaví. Proto záleží jen na vás.

4) Jaké jsou hranice tantrické masáže?

Co je v tantrické masáži možné a co ne si nastavujete v úvodním rozhovoru s masérem či masérkou. Poté, co vám popíše masáž, se spolu domluvíte hranice. Kde všude se vás bude moci dotýkat a jakým způsobem. Samozřejmostí je i nastavení tzv. stopky ? slova nebo gesta, které můžete použít, pokud máte pocit, že byla hranice překročena.

Zvolit si můžete i intimitu masáže. Pro některé klientky je příjemnější, když při první masáži volí neintimní variantu. Při té si mohou na sobě nechat například kalhotky.

5) Jak probíhá tantrická masáž?

I přesto, že se jedná o masáž je důležitý úvodní rozhovor. Při něm si masér s klientkou vyjasní očekávání, hranice, zkušenost s jiným typem masáží atd. Tady si můžete zjistit, jestli je vám masér sympatický. Před masáží máte často možnost si dát sprchu. Po sprše většinou následuje krátký úvodní rituál.

Další průběh masáže se pak může lišit podle zvoleného typu a délky. Po masáži budete mít chvíli pro sebe a můžete se opět osprchovat. Sdílení pocitů a dojmů z masáže bývá příjemnou součástí celého masážního sezení.

Věřím, že vás odpovědi na otázky zbavily největších strachů, které kolem tantrických masáží jsou. Pokud byste si chtěla ušetřit čas s výběrem masérny, rádi vás přivítáme u nás v Tantra-NS.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.