Pořiďte si obal na mobil podle nejnovějších trendů

Obaly na mobil už dávno nejsou nutným zlem. Stává se z nich dokonalý módní doplněk, který zároveň musí být funkční. Buďte in a inspirujte se nejnovějšími trendy.

img

Květinové vzory pro nenapravitelné romantiky

Zatímco ještě před pár lety bylo nejlepší, pokud nebyl obal na mobil vidět, dnes se k němu klidně přiznejte. Na výrazné kryty, které suplují módní doplňky, nedají dopustit hlavně ženy. Moderní jsou v současné době výrazné květinové vzory. Při výběru ale vždy dávejte pozor, zda je obal vhodný na váš typ telefonu a zde je dostatečně bezpečný. Nestačí, aby byl jen hezký.

Svůj vlastní květinový obal si můžete vytvořit i díky možnosti personalizovaných krytů. Ráno si vyfotíte své oblíbené květiny na zahrádce, a pak jen fotku vložíte do systému, vyberete obal vhodný na váš model telefonu a do pár dnů přijde unikátní doplněk až k vám domů.

Zářivé obaly pro milovníky extravagance

Jsou tu pro všechny, kteří mají rádi výrazné a třpytící se věci. Vyjádřete naplno svou jedinečnost a svou energickou povahu. Obalů na mobil s třpytkami, kamínky či kovovými aplikacemi najdete víc než dost. Opět ale nevybírejte jen podle ceny a designu, zaměřte se i na to, zda je kryt bezpečným ochráncem pro váš mobil.

Obaly šetrné k životnímu prostředí

Při výběru krytu na mobil si dávejte pozor, jaký vliv může mít jeho výroba a následná recyklace na životní prostředí. Stejně jako je problém s elektroodpadem z mobilů či tabletů a další elektroniky, podobné to je s obaly na mobil. Často jsou vyrobené z umělých hmot, které není možné plně recyklovat. Odpad z nich se tak hromadí. Problémem je také nadprodukce obalů. Ve chvíli, kdy se přestane nějaký model telefonu vyrábět, nepoužité obaly se ve velkém vyhodí, zcela nepoužité a v původním balení.

Pokud vám ochrana přírody leží na srdci, kupujte si co nejméně telefonů i krytů. Na výběr máte kryty, které jsou kompostovatelné, nebo je možné je recyklovat. Jsou to obaly vyrobené z různých přírodních kompozitních materiálů, které se začnou rozkládat po vložení do půdy, kožené obaly či dřevěné obaly s kovovými výztužemi.

Obaly přes rameno jako kabelka

Smartphone doprovází většinu z nás už opravdu všude. Používáme je nejen na komunikaci, ale i na focení, natáčení videí i na každodenní práci. Především ženy pak mají problém si dát velké chytré telefony do kapes. Pokud s sebou nenosí kabelku vhodnou náhradou je pouzdro přes rameno. Vypadá efektně, je bezpečné a mobil máte neustále při ruce.

A jaký obal na mobil preferujete vy? 

img




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.