Jak bojovat s vypadáváním vlasů?

Víte, jak rychle rostou naše vlasy? Kolik nám jich vypadne každý den, co je ještě v normě a co je již moc? V tomto článku vám shrneme fakta, podíváme se na příčiny a dodáme vám odpověď na otázku, co dělat proti padání vlasů. Jak bojovat s vypadáváním vlasů?

img

Příčiny vypadávání vlasů 

 V některých případech, jako například po těhotenství nebo při rekonvalescenci nastává nadměrné vypadávání vlasů. Dalším typem padání vlasů je tzv. plešatost, což je typicky mužský jev hormonálního původu. Padání vlasů muže být též způsobeno problémy se štítnou žlázou či nedostatkem železa, užíváním hormonální antikoncepce nebo dermatologickými onemocněními. Dle AAD ? Americké asociace dermatologů (American Academy of Dermatology Association) hlavní příčiny ztráty vlasů jsou: 

  • Genetické
  • Dermatitidy, ekzémy, lupénka, lupy, alopecie
  • Užívání antibiotik
  • Nedostatečná strava
  • Nemoci a rekonvalescence, chemoterapie
  • Hormonální změny během puberty, dlouhodobé užívání orálních kontraceptiv, post-partum, menopauza
  • Anémie, nerovnováha štítné žlázy, velký stres a únava 
img

Co proti padání vlasů 

S nadměrným vypadáváním vlasů se v dnešní hektické době během svého života setká tedy v podstatě každý, někdo i několikrát. Stačí velký stres a vlasy nám někdy až s tříměsíčním zpožděním začnou více vypadávat. Důležité je, jak se k tomu postavíme a zda s tím chceme něco udělat. Nenechávejme vlasy vypadávat zbytečně. Co tedy funguje proti padání vlasů? Jak mu předcházet nebo jak minimalizovat ztrátu vlasů? 

V dnešní době existují přírodní přípravky, které zpomalují či zcela zastavují padání vlasů. Většinou každý sáhne v první řadě po šamponu proti padání vlasů, což je sice chvályhodné, ale většinou pouze šampon nestačí. Pokud vám vlasy vypadávají hodně, je důležitá především vnitřní výživa ? to znamená dodat tělu potřebné vitamíny, minerály a aminokyseliny, kterých má v tuto chvíli nedostatek a kvůli kterým nyní dochází k vypadávání vlasů, ve speciálním poměru a tak, aby je tělo dokázalo co nejlépe vstřebat. Bohužel často to ve stavu, kdy již vlasy vypadávají nezvládneme bohatou stravou, ale musíme sáhnout po něčem účinnějším a doplnit chybějící látky pomocí doplňku stravy. 

img

Kvalita záleží na obsahu 

Ne všechny doplňky stravy jsou stejné jak kvalitou, tak cenou. Rozhodně je dobré se dívat na obsah účinných látek. Vyšší cena se odvíjí většinou také kvalitou výtažků a jejich zpracováním. Dražší produkty používají více přírodních složek a mají také vyšší vstřebatelnost, to znamená, že naše tělo je schopné lépe vstřebat, a tedy lépe využít obsažené účinné látky. Švýcarská patentovaná značka MIGLIORIN nabízí účinný postup, jak zastavit vypadávání vlasů a podpořit jejich obnovu a růst. Jak na to? Ideální kombinací je kombinace přípravků na péči o vlasy a vlasovou pokožku v kombinaci s vnitřní výživou pomocí doplňku stravy. 

Prevence proti vypadávání vlasů 

Je dobré si uvědomit, zda chceme předejít problému s vypadáváním vlasů zejména u mužů s genetickými předpoklady k plešatění, nebo zda jsme již ve fázi, kdy vlasy hodně padají. Našich dlouholetých zkušeností i prevence je velmi důležitá a jste-li muž, který začíná mít ustupující kouty, nebo lehce viditelné kolečko na temeni hlavy, je dobré reagovat okamžitě. 

Jako prevence je dobré používat trvale kvalitní šampon na vlasy určený proti padání vlasů ? Šampon proti padání vlasů Migliorin nebo Tricox. A zde je to důležité: alespoň jednou za rok dodat tělu a vlasům potřebné vitamíny, minerály a aminokyseliny užíváním Migliorin Kapsle 90 kps nebo větší 180 kps balení. Prostě preventivně. Uvidíte, že se vypadávání vlasů zpomalí a získáte ještě mnoho let s bujnou kšicí. 

A co dělat, pokud nám vlasy již hodně vypadávají? 

Pokud jsme již ve fázi velkého vypadávání vlasů, je dobré ihned začít užívat doplněk stravy Tricox a samozřejmě přejít na Šampon TRICOX proti vypadávání vlasů, můžeme podpořit také vlasovou vodou značky Migliorin nebo Ampulemi na výživu vlasové pokožky od téhož výrobce. 

img

Co je to TRICOX a jak funguje? 

Doplněk stravy TRICOX je intenzivní kúra na rychlé zastavení padání vlasů s vysoce účinnou kombinací vitamínů, minerálů, aminokyselin a přírodních látek. Jedná se o prostředek pro orální užití proti prvotnímu plešatění. Bojuje proti enzymu 5alfa-reduktáze, hlavní příčiny vypadávání vlasů. Všechny tři součásti Tricoxu obsahují vitamíny, minerály, aminokyseliny, oligominerály a bylinné extrakty, které společně působí na mnoha frontách, posilují vlasy a pokožku hlavy a stimulují oběh krve v pokožce hlavy, čímž dodávají vlasovým kořínkům více kyslíku. 

img

Co je Tricox: pokrokový doplněk stravy proti padání vlasů v podobě tablety, pilulky a kapsle, který působí proti nadměrnému vypadávání vlasů. Podporuje růst vlasů a dodává jim sílu a vitalitu. Jak Tricox působí: účinné látky Tricoxu synergicky působí na mnoha frontách zároveň, posilují vlasy a pokožku hlavy, stimulují cirkulaci krve v pokožce hlavy, čímž dodávají kyslík a živiny vlasovým kořínkům. Díky nové technologii tobolky uvolňují účinné látky postupně, a tělo je proto před jejich vyloučením z organismu lépe a efektivněji využije.
Kdy je vhodné Tricox užívat: Tricox je vhodné užívat ve všech situacích, kdy vlasy nadměrně vypadávají a je třeba podpořit jejich růst.
Účinek: pomáhá normalizovat produkci kožního mazotoku a lupů, stimuluje cirkulaci krve, podporuje keratinizaci, redukuje aktivitu enzymu 5alfa-reduktázy, který je zodpovědný za vypadávání vlasů, a stimuluje a prodlužuje růstovou fázi vlasů (anagenní fázi).
Doporučené denní dávkování: užijte 1 tabletku ránu, 1 tobolku v poledne a 1 kapsli večer během jídel. Zapijte je vždy vodou. 

Tableta, tobolka a kapsle v praktickém balení, kdy si denní dávku v blistru vezmete s sebou kamkoliv. 

Tak nenechávejte své vlasy vypadávat zbytečně, věnujte jim náležitou péči a mějte je krásné a zdravé co nejdéle. Jde to. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.