Adidas Forum vs. Handball Spezial - srovnání stylu

Jestliže milujete sneakersy od značky adidas, můžete do letošních outfitů zakomponovat i obuv z kolekce adidas Forum nebo adidas Handball Spezial. Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké jsou mezi těmito modely rozdíly a také to, co dělat, když hledáte úplně jiný styl obuvi v sortimentu adidas.

img

V čem vynikají boty s označením adidas Forum?

Dámské boty adidas Forum mají klasický design, který se inspiroval původní basketbalovou obuví. Dávno se však nejedná o boty výhradně na hřiště a na sport. Právě naopak. Kolekce adidas Forum se přesunula do městských šatníků a do streetwearových outfitů. Není tak divu, že si model adidas Forum oblíbili muži i ženy po celém světě. Boty adidas Forum se tedy hodí i na každodenní nošení. Obuv adidas Forum se pyšní výborně odpruženou silnější podrážkou a měkkou stélkou. Boty tedy perfektně tlumí dopady chodidel při kontaktu se zemí. Při výrobě obuvi adidas Forum byly použity nejnovější technologie. K jejich výrobě slouží také recyklovatelné materiály. Mezi oblíbené kousky patří však stále ty kožené. A není se čemu divit. Modely obuvi adidas Forum z hladké kůže jsou nejen vysoce módní a pohodlné, ale také jsou tzv. udržitelné. Udržitelnost přispívá k ochraně naší přírody. Rozhodně tyto boty stojí za zvážení. Boty adidas Forum mají tedy klasický retro vhled, ale bota je zhotovena díky inovativním postupům a technologiím. Co se týče barev, najdeme v kolekci adidas Forum zejména bílý základ, který je pak dotvořen dalším barevným odstínem. Letos bude in např. i červená, zelená a modrá barva.

Čím se liší od obuvi adidas Forum boty s označením adidas Handball Spezial?

Pokud hledáte tenisky v semišovém provedení v retro nádechu, můžete letos zvolit také boty s označením adidas Handball Spezial. Tato kolekce přináší nízké i vyšší sneakers z broušené kůže. Podrážka obuvi adidas Handball Spezial je spíše nižší a díky ní bota vytváří elegantní vzhled. Obuv adidas Handball Spezial tak můžete nosit např. i k plisovaným a k trapézovým trendy sukním s vyšším pasem. Dobrou volbou budou také rafinované sportovní šaty s průstřihy. Na obuv adidas Handball Spezial si pořiďte také kvalitní gumu na semiš. Tenisky pro ženy z broušené kůže totiž nesnáší vlhkost. V outfitu pak vaše semišové sneakersy slaďte i s dalšími módními doplňky. A to nejen barvou, ale také strukturou. Semišové sneakersy adidas Handball Spezial tak můžete doplnit i dámskou velkou kabelkou z broušené kůže nebo semišovým psaníčkem s třpytivým řetízkem.

Proč zakomponovat boty adidas Nizza do letošních outfitů?

Jestliže vás předchozí 2 zmíněné retro modely obuvi adidas příliš nezaujaly, nemusíte zoufat. Pro vás tu máme tip na originální stylové boty s označením adidas Nizza. Tento model tenisek najdeme v nízké i v kotníkovém provedení. Od předešlých modelů tenisek se liší zejména svým vzhledem. Ten je odvážnější a s klasikou nemá moc co dočinění. V kolekci obuvi adidas Nizza najdeme kontrastní barvy. Na botách často nechybí ani trendy vzory a motivy. Ty bychom u obuvi adidas Forum nebo adidas Handball Spezial hledaly marně. Boty adidas Nizza jsou opatřené silnou robustní podrážkou a design tak koresponduje s nejnovějšími trendy ve světě.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.