5 důvodů, proč milovat podzim

Kdyby se mě před pár lety někdo zeptal, které roční období mám nejradši, odpověděla bych bez dlouhého přemýšlení. Léto. Jedině léto! Jenže po letech poznávání všech ročních období zjišťuji, že vlastně miluji každé z nich. Akorát trochu jinak. Proč milovat zrovna podzim?

1. Podzimní nostalgie a barvy

Každé roční období se může pyšnit neuvěřitelnými barvami, ať už je to panensky bílá zima, zelené jaro nebo rozkvetlé léto. Barvy podzimu mají ale přeci jen zvláštní hloubku. Navíc spadané listí  působí lehce nostalgicky, což v člověku umocňuje zajímavé emoce.

2. Sluníčko příjemně hřeje

Letní sluneční paprsky bývají mnohdy až otravné, zvlášť pokud zrovna nemáme možnost vyvalovat se u vody. Zato na podzim je sluníčko příjemné, hezky prohřívá, dobíjí nás energií a zlepšuje nám náladu. Procházky prosluněným podzimem jsou jednoduše nenahraditelné.

zoom

3. Je libo burčák?

Na podzim se konají nejrůznější akce, často spojené s vínem, protože je po sklizni. Na trzích, různých veselkách a akcích si tak můžeme dát třeba výborný burčák. A aby toho nebylo málo, můžeme si sednou na zahrádku a nebude nás obtěžovat otravný hmyz, především komáři.

4. Nejlepší období pro svetry

Nosíte rádi ležérní oblečení? Podzim je na nošení pohodlných outfitů jako stvořený. Zimní bundu nechte ještě odpočívat a vytáhněte svoje oblíbené mikiny, svetry a svetříky, módní saka, trička a polo trika s dlouhým rukávem a vyrazte do barevného podzimu.

5. Podzimní západy slunce

Pokud vás do teď nic nepřesvědčilo o tom, proč milovat podzim, pak věřte, že podzimní západy slunce vám doslova vezmou dech. Vezměte se sebou dobré víno, sušenky a teplou deku a vyrazte se svým protějškem nebo třeba kamarádkou pozorovat západ slunce.




A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.



NOVÉ
Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Životní styl komerční článek

Ložnice je místo, kde začíná a končí váš den. Je tedy dobré, abychom jí věnovali spoustu pozornosti a vytvořili v ní harmonickou atmosféru. K tomu nám dopomůže vhodný nábytek i pečlivě vybrané interiérové doplňky. Jestliže se v tom zrovna nevyznáte, nemusíte zoufat. Níže vám dáme užitečné tipy na vybavení vaší ložnice. Inspirace je tu!