4 tipy, jak nosit v zimě černé punčocháče

Neodmyslitelnou součástí podzimního a zimního šatníku jsou bezesporu punčocháče, díky kterým můžete nosit sukně i v chladném počasí. Prozradíme vám, s čím je nejlépe kombinovat.

Neprůhledné a matné k minisukni

img

Co se týče nošení minisukní v zimě, platí zde stylistické pravidlo – čím kratší sukně, tím silnější by punčocháče měly být. Tloušťku (sílu) vlákna označuje jednotka DEN (denier) a pokud sháníte punčocháče k minisukni, poohlédněte se po těch s označením 70 DEN a výše. Outfit pak můžete doplnit lodičkami nebo kotníčkovými botami.

Průsvitné punčocháče do kozaček nad kolena

img

Výše zmíněné pravidlo neplatí, pokud k minisukni nebo k sukni sahající do půlky stehen obujete vysoce módní kozačky v délce nad kolena. V tomto případě můžete zvolit mnohem slabší a průsvitnější černé punčocháče, samozřejmě pokud vás od jejich nošení neodradí mrazivé počasí. Kozačky nad kolena můžete suplovat i nadkolenkami v klasických kozačkách.

Vzorované k midi délce

img

Síťované a vzorované černé punčocháče upoutají na první pohled, avšak nevhodnými kombinacemi můžete lehce překročit tenkou hranici vkusu a laciné podbízivosti. Minisukně a vzorované punčocháče bývají zrádnou volbou. Tento typ punčocháčů se nejlépe hodí pod sukně, šaty nebo kabáty v trendy midi délce a zaručí, že vaše lýtka nikdo nepřehlédne.

Vyměňte baleríny za kotníčkové boty

img

Ještě donedávna bylo hitem oblékat k silným neprůsvitným punčocháčům baleríny. Tento dívčí a lehce naivní look vystřídala sofistikovanější a výrazně ženštější kombinace silných punčocháčů a kotníčkových bot na podpatku i bez. Velmi moderně působí spojení minisukně, tmavých silnějších punčocháčů a kotníčkové obuvi v pánském nebo motorkářském stylu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.