10 tipů kam vyrazit na dámskou jízdu

Vzít nejlepší kamarádky a vydat se na bláznivou dámskou jízdu je vždycky skvělý nápad. Pobytů pro dámy je v nabídce Hotel.cz více než dost, stačí si jen vybrat, kam byste se svojí holčičí partou vyrazily.

img

Pokud vás láká život nočního velkoměsta a chcete si užít dobré jídlo a pití, volte ubytování v Praze. Pokud dáváte přednost neformální zábavě a nepohrdnete pohostinností druhého největšího města v republice, rezervujte si pro dámskou jízdu pobyt v Brně. Na zážitky a skvělou gastronomii láká i Olomouc či Liberec.

Oblíbenou destinací pro dámské rozlučky se svobodou je také jižní Morava. Ta vábí na vinařské pobyty pro ženy zejména na podzim, ale krásně je tu po celý rok. rezervujte si třeba ubytování v Mikulově! či hotel ve Znojmě. V zimním období vaše přítelkyně ocení, když je vezmete s sebou do wellness. Ty nejlepší pobyty pro ženy nabízejí lázeňská města. Sežeňte ubytování v Karlových Varech nebo zamluvte hotel v Mariánských Lázních. Skvělý pro dámskou jízdu je i pobyt v Luhačovicích či pobytové balíčky v Teplicích nad Bečvou.

Na dámskou jízdu můžete vyrazit s kamarádkou, kolegyní a nebo třeba s maminkou či s dcerou. Tak jako tak se domů vrátíte s novými zážitky a plná energie. Na a výběr je mnoho pobytů se vším, co mají ženy rády - wellness, dobré jídlo, pití, příjemné procedury, cvičení jógy. Najdou se i speciální omlazující pobyty a pobyty zaměřené na redukci váhy.

Na chvíle zábavy a smíchu s nejlepšími přítelkyněmi si chvilku určitě vždycky najdete. Rezervujte si váš wellness pobyt pro ženy ještě dnes! 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?