Co o vás napoví dámské tričko

Je jaro, a tak je ideální čas na to, abychom si trochu obnovily šatník. Z toho nejprve vyřaďte věci, které už nebudete nosit. A potom popřemýšlejte, co nového byste si ve své skříni přály. Nad koupí dámských triček a topů ale příliš přemýšlet nemusíte. Co všechno o vás takové tričko dokáže prozradit?

Nechte projevit svoji osobnost

Tričkem můžete jednoduše projevit svoji osobnost a její rysy, případně náladu v daný den. Je váš šatník převážně tmavé barvy? Nevadí. Skutečně to neznamená, že máte pohřební náladu.

Dámská trička klasických barev, jako jsou černá, šedá či tmavomodrá, totiž symbolizují vaši sofistikovanost a upravenost. Preferují je lidé, kteří jsou velmi dobře zorganizovaní a mají bystrou osobnost.

Jestliže naopak preferujete syté barvy, jako jsou žlutá, oranžová, červená či hráškově zelená, potom to znamená pravděpodobně to, že je vaše osobnost přátelská, přístupná a okouzlující. Šíříte pozitivitu a nebojíte se zazářit, kamkoliv přijdete.

img


U milovnic triček s nápisy je jasné, že se nestydí říct nahlas svůj názor, popřípadě že na sebe chtějí strhnout pozornost okolí a něco mu sdělit. Například tričko s nápisem VOGUE si koupí ženy, které milují módu a všechno, co s ní souvisí. Tričko Limited Edition zase nosí majitelky, které se považují za výjimečné ženy.

Ty z vás, které preferují bílá trička, jsou otevřené novým myšlenkám a mají rády volnost a svobodu. Barva je zároveň velmi nadčasová a nic s ní nepokazíte. Navíc se dá kombinovat téměř s čímkoliv, ideálně však s kalhotami nebo sukněmi tmavších odstínů, se kterými bílé tričko tvoří zajímavý kontrast.

Jak na skvělý outfit

Trička jsou skvělá tím, že jsou univerzální a hodí se víceméně k jakémukoliv outfitu. Představíme vám tři oblíbené kombinace, které jsou stylové, nestárnoucí a vždy v nich budete vypadat dobře a šik. Nemusíte tak ráno bezmocně stát před šatníkem a rozmýšlet, co si na sebe oblečete v daný den.

img

Outfit číslo jedna: Světlé i tmavé tričko s nápisem nebo bez něj si lehce zkombinujte s oversized sakem, jehož rukávy si ležérně vyhrňte. Na spodní část postavy jsou ideální rifle, dovolit si můžete roztrhané i obtáhnuté.

Druhým outfitem je oblíbená kombinace, která působí velice mladistvě. Riflová bundička, doplněná tričkem s krátkým rukávem ve světlých tónech nebo v pastelových barvách a k tomu vzorovaná sukně áčkového střihu. Ať už sáhnete po květovaném, károvaném nebo jiném vzoru, nemáte co pokazit.

Třetí ověřený outfit je pro milovnice černé barvy. Zkombinujte „motorkářskou“ koženou bundu s tmavým tričkem a černými kalhotami nebo džínsy.

Roztrhané rifle umocní rockerský styl. Tento outfit vám dodá rebelský nádech a působí velmi stylově. Podle toho, kam se chystáte, přizpůsobte boty a tašku, respektive kabelku.

Tak co, už jste si na modniveci.cz našli vhodné dámské trička s dlouhým nebo krátkým rukávem?




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Sandály na podpatku ? Boty pro zvláštní příležitosti

Sandály na podpatku ? Boty pro zvláštní příležitosti

Životní styl komerční článek

Sandály na podpatku jsou nezbytným kouskem v šatníku každé ženy, která se chce cítit sebevědomě a elegantně při zvláštních příležitostech. Tyto boty kombinují komfort a styl, což je činí ideální volbou pro různé slavnostní události, od svateb po formální večeře a významné oslavy. Níže se podíváme na tři klíčové aspekty sandálů.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?