Jak na sluncem unavenou pokožku

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

Letní péče o tělo

V letě je pokožka extrémně vysušená a po opálení se má tendenci loupat, kvůli čemuž vznikají na těle nehezké pigmentové skvrny a tvoří se vrásky. Abyste těmto negativním letním vlivům zabránila, důkladně se natřete. Zapomeňte na to, že bez opalovacího krému chytíte bronz rychleji a snadněji. Když se nenatřete, opálení vám velice brzy sleze a na těle se vám začnou tvořit pigmentové skvrny. Kvalitní opalovací přípravky nemastí, okamžitě se vstřebávají, chrání DNA buňky, pečují o pokožku a v neposlední řadě aktivují v kůži produkci melaninu, díky čemuž se i přes vysoký ochranný faktor snadno opálíte a opálení vám vydrží.

zoom Zvětšit

Mýdlo se směsí minerálů z Mrtvého moře


Jakmile se vrátíte z pláže domů, dopřejte svému tělu regeneraci, hydrataci a zklidnění. Sprchujte se vlažnou vodou a volte přípravky s vysokým procentem olejových složek a minerálů. Doporučujeme vyzkoušet hydratační mýdlo se solí Ahava Deadsea Salt, které čistí, hydratuje, revitalizuje a obnovuje přirozené pH pokožky. Obsahuje unikátní směs minerálů AHAVA Osmoter, která povzbuzuje buněčný metabolismus a chrání pokožku před poškozením od UV záření. Po koupeli se natřete mlékem po opalování.

Letní péče o obličej

Slunce je jedním z hlavních faktorů předčasného stárnutí, proto v létě péči o svou pleť zdvojnásobte. Chraňte svůj obličej krémem s vysokým faktorem (SPF 50), který je určený speciálně na tvář. Krémy na obličej obsahují více pečujících látek než běžné krémy na celé tělo. Krémem si natřete i krk a dekolt. Používání make-up v létě omezte, zkuste jej nahradit tónovacím krémem, který sjednotí odstín pleti a dodá jí zdravou barvu.

Po příchodu z pláže ošetřete svůj obličej kvalitní hydratační maskou. Na velmi suchou pleť je vhodný esenciální denní hydratační krém Ahava Time to Hydrate s obsahem unikátní směsi minerálů AHAVA Osmoter, která povzbuzuje buněčný metabolismus, chrání pleť před poškozením od UV záření a dodává hydrataci. Vitamín E a Aloe Vera pleť zklidňují. Po návratu z dovolené u moře jsou vynikajícím pomocníkem na suchou pleť hydratační masky.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?