arrow
profile_image
Undefined
od 1. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Hezký den,
uvažuju nad koupí zmrzlinovače - jako dárek, našla jsem jich pár (cenově od 2 do 5 000 Kč), ale vůbec nevím, na co mám při výběru koukat. I podle popisku jsem nepoznala nějaké výrazné rozdíly.
Máte doma zmrzlinovač, se kterým jste spokojeni?
Děkuji za radu

Reaguji na Undefined: Mrkni se sem, jsou tu recenze. Jinak mít doma stroj na výrobu zmrzliny byl vždycky můj sen

arrow
profile_image
Majiiinka
od 29. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Koukal bych na to, co je pro výrobu potřeba.. Kamarádka si taky koupila zmrzlinovač, ale nemůž v něm zmrzlinu udělat, protože nemá ten "speciální prášek", který se tam přidává( je potřeba i k výrobě točené zmrzliny) a měl by se dát koupit snad jen v makru a to nevím jistě a jen asi po několika kylových pytlích.. Ale nevím, jestli se nepletu, jen varuji, že by se to mohlo stát

arrow
profile_image
Janya
od 24. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Jaký speciální prášek?

arrow
profile_image
benjaminek
od 15. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ano, ty prášky na výrobu zmrzliny jsou v Makru snad po 3 kilech, ale našla jsem tam i zmrzlinu, která je v obalu jako mléko, taky 1 litr a v čoko, nebo vanilkové variantě a stála nějak kolem 30 Kč, přímo se lije do strojku. Čokoládovou jsem už vyráběla- byla bez krystalů a pěkně tmavá, ale nakonec se z ní v mražáku stejně udělala kostka ledu

arrow
profile_image
Sofinka
od 30. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já mám zmrzlinovač z Tchiba a nejdřív to byla velká euforie a vyráběli jsem zmrzlinu každý den,ale problém byl v tom,že se musela opravdu okamžitě po udělání sníst,protože se nevytvoří moc namražená a když se dá hned do mrazáku,tak pak sice zmrzne,ale je taková moc krystalická...tutéž zkušenost mám i se zmrzlinovačem Moulinex bohužel.
Navíc se tam musí dávat poměrně dost smetany a ty prášky k tomu nejsou moc levná záležitost.
Takže přístroj mi leží doma bez povšimnutí.

arrow
profile_image
Janya
od 24. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Takže: zmrzlina se dá udělat i bez prášků (opravdu nevidím důvod, proč dělat doma zmrzlinu v prášku, těch blafů je dost v obchodech), viz recept. No a cenu to má, ale nemůžeš čekat, že si pořídíš stroj za tisícovku, neřkuli za pět set a ono to bude fungovat jak má. Musíš koupit takový, který zám mrazí (nedává se namražovat do mrazáku) a ten je od min. tří tisíc nahoru. Tak asi tak. To s těma práškama jste mysely vážně? Já myslela, že když si někdo chce dělat zmrzlinu doma, že má v plánu dělat to pořádně

arrow
profile_image
Suzanietta
od 11. 4. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Taky nechápu, proč chcete vyrábět zmrzlinu z prášku? Já to dělám normál takhle: naliju cca 200ml mléka (podle velikosti ovoce - odhadem) a spolu s mlékem ovoce rozmixuji... Potom vedle našlehám 250ml smetany, a pak našlehanou šlehačku smíchám s tím rozmixovaným ovocem a to vliji do nádobky zmrzlinovače Ještě třeba přidám 2 lžíce cukru (smíchám je s tím mlékem), ale to je už každého věc jak to má rád sladké... A je výborná i bez prášku jinak mě se žádné ledové krystalky na zmzlině nedělají

Taky uvažuju nad koupí zmrzlinovače, ale potřebovala bych vědět, jakou konzistenci ta zmrzlina má, pokud ji šoupnu do mrazáku a spotřebuju ji až později, ne hned z přístroje. Můj sen je vyrobit si zmrzlinu s konzistencí jako má ta kupovaná a mít ji v zásobě v mrazáku. Ale není pak moc tuhá?

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené