arrow
profile_image
Vercam
od 28. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji 1EPE: zda si má koupit zelený nebo modrý spoďáry, a nebo jestli česat patku doleva, nebo do prava, to byste jí už asi kamenovaly

ne, to by jí poradily

Nympha
Opravdu nezbyde než jí vyhodit. Já jednou nevěděla, jestli je guláš zkysnutý a tak jsem ho ohřála a ochutnala a přišel mi fajn. Tak jsem ho snědla. Prohnalo mě to pořádně. Pak přišel manžel a zkusil ten guláš a říká: no to je hnus, taký kyselý. no vidíš a mně se nezdál.

Cituji Vercam: ne, to by jí poradily

hm...možný to je

Můj chlap taky jednou povídá, snědl jsem nějakou omáčku co si mi s sebou dala...ale byla nějaká divná...pak z něj vylezlo, že tu omáčku s sebou vozí už 3 týdny Bych se vsadila, že jestli v ní byla nějaká zelenina, že už podruhý kvetla

arrow
profile_image
Vercam
od 28. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji 1EPE: A docela jsem tenhle dotaz pochopila, vím, že naše babi měla fígle na všechno, tak třeba to zakladatelku napadlo, jestli není nějaký způsob, jak tu polívku ještě nějak dát do kupy. Pokud nikdy v kuchyni pořádně nestála...

Přesně!

arrow
profile_image
Vercam
od 28. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji 1EPE: pak z něj vylezlo, že tu omáčku s sebou vozí už 3 týdny Bych se vsadila, že jestli v ní byla nějaká zelenina, že už podruhý kvetla

arrow
profile_image
Maria
od 9. 12. 2006
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji 1EPE: Ale tahle diskuze přece už dávno žádnou úroveň nemá!

Cituji 1EPE: A přitom tak stupidních témat tu je spousta!

Cituji Vercam: Přesně!

arrow
profile_image
Ambra
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

mě to blbost nepřipadá, někdo nevaří, tak to nezná jestli se to dá něják dát ještě dohromady
některý tady děláte jako byste sežraly moudrost světa

vyhodit polévku, mě se to stalo taky párkrát, že jsem ji zapomněla večer schovat a ráno mě málem jeblo

Cituji Chaplinka: Příště by mohlo být téma, jestli se zkažené potraviny mohou nějak upravit, aby se daly jíst

No ale to není úplně mimo... třeba maso se dá. Kuřecí stehna dost často osliznou a zasmrádnou i v ledničce a není potřeba je vyhazovat. Umejou se, zelený se okrájí, stehýnka se na noc namočej do mořidla z červeného vína a třeba tymiánu a druhý den je z toho výtečné kuře na divoko

Zachránit se to dá. Tchýně mi takhle servírovala zkyslý vývar - přidala se troška sody. Nevěděla jsem to, pos.... jsem se z toho .
Můj názor je, že je to v přírodě většinou zařízené tak, že co chutná hnusně, je nějakým způsobem škodlivé (jedovaté). Nejez to

Achjo, jako vždycky sme se od tématu dostaly k moudrosti všech tady... no a? nevačim, dlouho vařit nebudu, páč mě mamka k plotně nepustí tak jsem se zeptala...ale asi jsem zapoměla jak jsou všechny taky úžasné a já hloupá že to nevim
jinak všem díky za zastání a zbytku se omlouvám že jsem to netušila nebo se nenarodila s genama abych věděla že když polévka zkysne jde akorát vylít...

Cituji _Ada_: třeba maso se dá. Kuřecí stehna dost často osliznou a zasmrádnou i v ledničce a není potřeba je vyhazovat. Umejou se, zelený se okrájí,

No fuj, tak tohle opravdu ne. To myslíš vážně? Abych okrajovala zelené části a smrad přebila "marinádou", tak na to žaludek opravdu nemám . Tohle jsou snad nechutné techniky obchodních řetězců, ale že by to někdo dělal dobrovolně doma? A jeden článek pro ty, kteří by tuhle radu chtěli zkoušet
http://ekonomika.idnes.cz/nalozene-maso-muze-znici t-zdravi-odrovnalo-i-ochutnavace-mf-dnes-pht-/test .asp?c=A090724_083957_domaci_lpo

Cituji Chaplinka: zelené okraje a smrad přebila "marinádou", tak na to žaludek opravdu nemám

Obávám se, že ono se to tak v některých restauracích ( a zdaleka ne jenom těch staničních ) dělá ... . Tipla bych to nejspíš na ty "výhodný meníčka jenom za 69 Kč "
Jinak taky nechápu, proč jste se do Nympha tak navezly, podle mne je tady dobrá polovina témat označitelná nálepkou " pí*ovina" , záleží jenom od uhlu pohledu. Někdo nevaří, někdo neřídí, někdo se nemaluje, někdo neumí napsat životopis, no bože, tak se zeptám na to, co nevím, od toho fórum je. Nebo jste všechny tak bigotní feministky, že máte strach o úroveň dámské diskuze ? Ale, no ....

Nympha
Buď v klidu, počkej až některá z těch "vševědoucích" založí nějaké téma které nám přijde stupidní, klidně jí to tam pak můžeme přijít připomenout

Cituji dadabus: inak taky nechápu, proč jste se do Nympha tak navezly, podle mne je tady dobrá polovina témat označitelná nálepkou " pí*ovina" , záleží jenom od uhlu pohledu.

Přesně tak - já nikdy nechápala témata s nadpisem - Kde koupit toto tričko (kalhoty, boty...). Napadá mě na to vždy jen jedna slušná odpověď - v obchodě!

Jinak přidám ještě radu ohledně polévky pro kuchařky začátečnice- taky se nemá dávat ještě teplá polévka (a vůbec jakékoliv jídlo) do lednice. Nechat zchládnout a pak teprve šup do ledničky

Cituji Yasminka: Kde koupit toto tričko

Nejlepší je : kde koupit tričko, jako má ..... ( zde se doplní jméno libovolné pipinky z titulky Blesku )
Jinak, já to s tou polévkou dělám tak, že hrnec hned po dovaření strčím do umyvadla se studenou vodou, dvakrát vodu vyměním a pak do ledničky - polévka se rychle zchladí, nezapomenu na ni a neodrovnám ledničku horkem ( i když, dneska už ty ledničky taky nic nevydrží, kdysi jsme si v práci v Calexce chladili čaje a fungovala jako hodinky )

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené