Koupila jsem si v Kauflandu Tretter´s chips - mrkev a pastiňák (příchuť sůl a černý pepř). Mě teda chutnají. Je to taková zvláštní kombinace. Četla jsem, že nové technologie a výrobní procesy pomohly k snížení obsahu tuku i sacharidů. Chipsy se připravují na směsi slunečnicového a palmového oleje, který se méně připaluje a do zeleniny se příliš nevsakuje
Mně to teda přišlo nechutně mastný a...sladký, čemuž ani ta sůl tam nepomůže. (Což je jako logický, ale člověk tak nějak doufá, že to výrobce vyladil víc do slana...) Zdravá a křupavá varianta bude asi jedině nakrájet čerstvou zeleninu
Reaguji na yvonne_s:
Zdravý to není, je to to samý jako klasický brambůrky. Brambory jsou přece taky zelenina, takže je vcelku jedno jestli vezmu řepu nebo bramboru a osmažím to. Jasně, dá se to dělat šetrnějším způsobem, ale zdravý to nikdy nebude.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.