Ahoj všem,
miluju zbojnické placky, které pečou v hypermarketu Globus. Jsou z kynutého těsta se zapečenou anglickou slaninou a sýrem. Chtěla bych si je udělat doma. Už jsem zkoušela několik různých receptů, ale stále to není ono. Nevím, jak na to těsto, aby bylo tak chutné, nadýchané a vláčné tak, jak to umí právě v Globusu. Není tu třeba nějaká pracovnice z tohoto řetězce, která by prozradila výrobní tajemství?
To Ti nikdo neprozdradí.. v těchto řetězcích podepisují pracovníci smlouvy o tom, že nikde nebudou prohlašovat, z čeho dané výrobky vyrábí
To Ti nikdo neprozdradí.. v těchto řetězcích podepisují pracovníci smlouvy o tom, že nikde nebudou prohlašovat, z čeho dané výrobky vyrábí
Tušila jsem to, ale zkusit jsem to musela. Chtěla bych vychytat to těsto, ale stále se nedaří. Tak kdyby měl někdo recept, jak tomu z Globusu alespoň přiblížit, tak sem s nim.
jo ty jsem tam taky objevila a stala se závislá, ale bude to asi jednoduchý těsto, mouka, mléko, možná bych udělala kvásek, sůl, vykynout a upéct hodně udělá ta slanila a sýr
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.