V Asii jsem si oblíbila tvrdé zázvorové bonbony (často je dělají i přímo na trhu v obrovské pánvi). Tady je nemůžu sehnat (u vietnamců mají jen ty škrobové-taky mi chutnají, ale nedá se to pořádně jíst) takže dotaz zní: jak se dají třeba i obecně vyrobit tvrdé cucací bonbony. Zkoušla jsem vařit cukrový sirup se zázvorem, ale nevím, co s tím pak-tedy kam to nalít a naporcovat (aby se to nepřilepilo, nebo se nezničilo nádobí) navíc jsou spíš takové divně matlavé než úplně tvrdé.
Reaguji na HanLiu:
Ahoj, asi ti moc nepomůžu, jelikož jak tyto bonbóny "vytvořit" nevím, ale našla jsem odkaz kde je prodávají nebo něco takového
http://www.rajdarku.com/rajdarku-com/eshop/18-1-Za zvorove-bonbony/0/5/404-Zazvorove-bonbony-original -56g
Díky, ale to jsou bohužel ty škrobové. Já už jsem mezitím přišla na to, že to můžu nalít do formiček na pralinky a pak ještě rozpůlit, ale chtělo by to v něčem obalit aby se to nelepilo...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.