O bývalém jsem založila i téma, měl v mrazáku půl prasete přes 10 let, rozhodl se toho zbavit a asi měsíc po kouskách rozmrazoval a ujídal, furt žije a blbě mu z toho nebylo. Našel tam i nějaký guláš co prej vařila jeho bývalá která se od něho odstěhovala o 5 let dřív...tak to taky snědl.
Já vyhazuju maso nejdýl po třech měsících, hotové zamrazené jídla se snažím do dvou týdnů spotřebovat, jediné co nechávám i dýl jsou jídla primárně určená do mrazáku...hranolky, zmrzlina, špenát apod.
Mám dotaz, ty informace o tom, že mražené maso vydrží max. půl roku, jste našly na internetu kde? Pokud tedy na něm. Docela mě to zajímá, ale nic jsem nenašla.
Holky díky ... vyhodim to teda ... Hold aspon ponaučení pro příště ... Nedělat si " myší zásoby "
Záleží na tom, jak hluboce je potravina zamražená. Obecně ale nedoporučuji nechávat déle jak přibližně měsíc až dva.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.