Reaguji na olif:
Za mě tedy jednoznačně nutriacademy, druhá varianta nutris - tam se budeš moct setkat i se známým Peťou Havlíčkem
Od září ještě začíná jeden kurz poradce pro výživu od Kondice Pro. Maji to založeno na 10 leté praxi v poradenství. Doporučuji na to kouknout
kondicepro cz / vzdělání / akreditovaný poradce
Standa
V žádném případě nevolte kurz Nutriacademy ani Ing. Radku Burdychovou, tato firma nemá žádný zájem, aby vytvořila nové poradce pro výživu. Většina lidí je tak znechucena chováním lektorů, že přestane kurz navštěvovat nebo nedojde k závěrečné zkoušce. Ikdyž dojde, většina neprojde. Certifikát dostane málokdo. Maximálně polovina studentů projde, byly kurzy, kdy z 22 certifikát získalo 8 lidí! Ing. Burdychová a její tým nechtějí sobě vytvářet další další konkurenci. je to pro ně hodně výdělečný podnik.
Reaguji na Sebina: Nejraději bych šla k Mgr.Jelínkovi , ale budu mít dotaci od úřadu práce a jeho kurz není akreditovaný.Tak jsem si vybrala MAHRA spol.s.r.o, uvidím, zda mi to schválí úřád.U obou kurzů se mi líbí, že trvá 6 měsíců.Protože nemám dobrý pocit z kurzů na 2 měsíce.Abych byla dobrý výživový poradce, chce to intenzivní studium.
Cituji olif: Sama nevím, jak to bude fungovat.Ale tato činnost mě dost zajímá, zajímám se o zdravou výživu a zdravé vaření + sport. zajimá mě co jím a chci o tom vědět víc.
To jsme na tom stejně já bych chtěla na kurz od Nutriacademy
Cituji fenixka: Stojím si za tím, že jeden kurz z tebe neudělá takovýho profíka jako tři (popř. pět let) odborného studia včetně biochemie a fyziologie atd., plus praxe v nemocnicích.
Ono pokud to člověka opravdu baví a zajímá se o tom i ve volném čase a aktivně si hledá informace, čte různé knížky, publikace... tak si myslím, že může být s kurzem lepší jak vystudovaný . Vidím to sama. Kamarádka má kamarádku a ta studuje obor takto nějak zaměřený - nevím přesně název. Ale od ní bych si nenechala sestavit jídelníček ani náhodou. Za prvé její postava tomu ablostuně neodpovídá (a to už je první věc které si na takovémto člověku všimnu) a navíc by mi byla schopná napsat jídelníček o 5000 kj a nezajímalo by jí jestli sportuji, či jestli to pokryje můj bazál
. Takže škola není zárukou úspěchu.
Mám takový pocit, že i Ing. Havlíček nemá vystudovaný zrvona tento obor ale jen nějaké kurzy a jaká je to kapacita!
Navíc pokud se kurz zvolí opravdu dobře a je tam i něj i praxe a spolupráce s odborníky, tak věřím, že takový kurz je opravdu přínosný a hodně naučí.
a když to tak čtu-tak ten příspěvek, že u nutriacademy se se nedávají certifikáty je blbost, každý kdo se učí a poctivě studuje do UDĚLAL! jasně, že to někteří neudělali, ale ti třeba ani na výuku nechodili a nedělali úkoly - a to je zas dobře, já bych byla naštvaná, kdyby to dostali i flákači....jak by to pak vypadalo v praxi... a neudělali to jen 3 z kurzu (totální lempli), žádná polovina nebo čtvrtia- to co píše tonenimozne je blbost (ais neudělala)
Cituji heluska: Mám takový pocit, že i Ing. Havlíček nemá vystudovaný zrvona tento obor ale jen nějaké kurzy a jaká je to kapacita!
Vystudoval Vysokou školu zemědělskou v Brně, obor technologie potravin
Cituji fenixka: Stojím si za tím, že jeden kurz z tebe neudělá takovýho profíka jako tři (popř. pět let) odborného studia včetně biochemie a fyziologie atd., plus praxe v nemocnicích.
Naprosto souhlasím. Když vidím, že dostat certifikát u těchto kurzů je kvůli ministerstvu velmi jednoduché tak může být jasné, jací lidé z těchto kurzů vylézají.. Osobně jsem zastáncem, že člověk, který si udělá několika týdenní kurz se nemůže ani při sebevětší snaze vyrovnat člověku, co to vystuduje. To by se musel spousty let tomuto tématu věnovat a zkoumat ho aby se tomu mohl vyrovnat. Nejvíce miluji lidi, kteří mají sotva čerstvý certifikát a už z nich jsou hróóóózní odborníci přitom neví ani pomalu co jsou to bílkoviny a jak se dělí cukry Nevím jak vy, ale já bych k člověku, co to vystudované nemá ani za mák na konzultaci nešla.. neměla bych k němu prostě důvěru.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.