Ahojky holky,vyndala jsem z mrazáku malý kousek jater,co s nimi,napadlo mě po čínsku? Máte nějaký jednoduchý super receptík?
Ahoj, přidám i svůj recept, já je dělala v pondělí Orestovat společně se slaninou nebo anglickou a dusit s vývarem (dávám klasický Masox), sladkou papriku, kečup, drcený kmín. K tomu rýži a u všech to mělo úspěch
Cituji ammalka: Nad tím přemýšlím a třeba k tomu přidat zeleninu na čínu,viď?
no však jasně, jednoduchý a dobrý. Dělám je vždy na cibulce, okořenímdle chuti a přidám nějakou mraženou zeleninu a podleji. S rýží je to super. Přidala jsem k tomu i cizrnu. Ale ta je potřeba dlouho vařit zvlášť. Pokud ji nemáš v plechovce. Ale kdyby si vygooglila recepty na játra, tak ti jich určo vyskáče moře
Už je asi pozdě ale já je dělám na grilu - nakrájím plátky a pokapu to oleje. Mňam , dělala jsem je o víkendu.
Tak ten kousek jater jsi už asi udělala, ale já kromě jater na cibulce dělám ještě takto, játra orestuju, pak orestuju cibulku a anglickou slaninu, vše dám do zapekací mísy, promíchám, osolím, přisypu trochu grilovacího koření a rajčatového protlaku, promíchám a na celou směs rozklepnu 4 celá vejce a nechám zapéct. S čerstvým chlebem to nemá chybu.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.