Holky,koupila jsem si nový papiňák od firmy WMF,už jsem v něm tedy dělala maso a polévku a teď jdu vařit brambory ve slupce,které mají být hotové za 4 min a zjistím podle návodu,že na zeleninu včetně brambor musí být speciální děrovaná vložka.Nemáte s tím zkušenosti?Přeci jen stál ranec,tak si ho nechci zničit,ale zároveň si říkám,jestli to třeba není jen další tah na zákazníka.Vařil jste již někdo brambory v papiňáku?Moc díky za vaše názory
méně než
10 příspěvků
Reaguji na Michaela125:
Ta podložka je tam proto,aby se materiál nepřilepil na dno.Když dáš dost vody,tak to bude v pohodě.Jinak to vypadá jako placka s cca 1cm okrajem,aby tam právě byla mezera u dna a má to malé dírky.
Reaguji na Tiakia:
Cituji Tiakia: inak to vypadá jako placka s cca 1cm okrajem,aby tam právě byla mezera u dna a má to malé dírky.
co kdybych tam třeba dala napařovák,ale vody tam mám také dost
Reaguji na Michaela125:
Napařovák klidně můžeš použít ale pokud nevaříš jen jakoby v páře,tak podložku nepotřebuješ.
máti vaří brambory jen v papiňáku, normálně ve vodě, jako v obyčejném kastrolu, žádná věda, za 8 minut po natlakování jsou hotové
Taky vaříme brambory v papiňáku a žádné podložky nejsou potřeba, jak píšou holky, jen co to začne syčet, stačí počkat 5-8 minutek (podle brambor) a je hotovo. Pokud je dost vody, nic se na dno nepřilepí.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.