Dobrý den, přiznám se, že vzhledem k mému nízkému věku s vařením teprve začínám a proto jsem se chtěla zeptat jestli mi může někdo poradit jak udělat tresku na dietní způsob. Začínám s dietou, ve které píšou že nemám smažit na panvičce jak jsem zvyklá, kde postupně přidávám vodu,ale treska se pak začíná rozpadat. Proto mě zajímá jak jinak ji udělat, jak dlouho by měla být popřípadě v troubě když jsou to naporcované kousky a nebo pokud se dá nějak zazračně dělat na vode na pánvi?
do pekáčku dej rajčata, česnek, bazalku, sůl a pepř, trošku vody a na to položit tresku (klidně ještě zmraženou ale lépe povolenou, přiklopit a dát do trouby péct/dusit
dahilla: to zní skvěle, jak dlouho ji mám nechat v troubě prosímtě? A treska musí být přímo prilozena na rajčati? Dá se to i bez tohodle? Radši bych totiž syrovou zeleninu bez nejak upravovanou
no rajčata jsou lepší tepelně upravená...navíc tam působí jako podlití takže se to nepřipálí počítej tak 20min je to rychlovka..dá se to dělat na mražené zelenině, na cuketě..co si jen vzpomeneš..jen je potřeba to dobře ochutit..
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.