arrow
profile_image
laisabella
od 7. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dobrý den, přiznám se, že vzhledem k mému nízkému věku s vařením teprve začínám a proto jsem se chtěla zeptat jestli mi může někdo poradit jak udělat tresku na dietní způsob. Začínám s dietou, ve které píšou že nemám smažit na panvičce jak jsem zvyklá, kde postupně přidávám vodu,ale treska se pak začíná rozpadat. Proto mě zajímá jak jinak ji udělat, jak dlouho by měla být popřípadě v troubě když jsou to naporcované kousky a nebo pokud se dá nějak zazračně dělat na vode na pánvi?

arrow
profile_image
Kikulina
od 28. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

udělej ji v páře, třeba na pařáku na knedlíky

arrow
profile_image
dahilla mojeid
od 30. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

do pekáčku dej rajčata, česnek, bazalku, sůl a pepř, trošku vody a na to položit tresku (klidně ještě zmraženou ale lépe povolenou, přiklopit a dát do trouby péct/dusit

arrow
profile_image
laisabella
od 7. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

dahilla: to zní skvěle, jak dlouho ji mám nechat v troubě prosímtě? A treska musí být přímo prilozena na rajčati? Dá se to i bez tohodle? Radši bych totiž syrovou zeleninu bez nejak upravovanou

arrow
profile_image
dahilla mojeid
od 30. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

no rajčata jsou lepší tepelně upravená...navíc tam působí jako podlití takže se to nepřipálí počítej tak 20min je to rychlovka..dá se to dělat na mražené zelenině, na cuketě..co si jen vzpomeneš..jen je potřeba to dobře ochutit..

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené