arrow
profile_image
daisy01
od 10. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Nemáte nějaký tip na dobré hlavně,měkké vánoční zázvorky?Jednou jsem je dělala,super,měkkučké,ale podruhé už jsem dělala podle jiného receptu a ty už se nedaly ani pokousat Byla bych ráda,díky

arrow
profile_image
radana
od 14. 9. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

91

1 a 1/4 hrníčku hladké mouky
1 a 1/4 hrníčku moučkového cukru
2 vejce
2 lžičky mletého zázvoru
1/2 lžičky strouhané citronové kůry
Cukr,vejce a zázvor utřeme,přidáme citronovou kůru a mouku a vypracujeme tuhé těsto, které necháme odležet do druhého dne. Pak vyválíme asi 3 mm silný plát, vykrajujeme různé tvary a upečeme je na pečícím papíru dorůžova. Necháme asi měsíc odležet.

Nevím,jestli ti tenhle recept bude k něčemu dobrý,ale nevěděla jsem,zda myslíš aby byly zázvorky ihned měkké nebo až po odležení.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené