Nemáte nějaký tip na dobré hlavně,měkké vánoční zázvorky?Jednou jsem je dělala,super,měkkučké,ale podruhé už jsem dělala podle jiného receptu a ty už se nedaly ani pokousat Byla bych ráda,díky
1 a 1/4 hrníčku hladké mouky
1 a 1/4 hrníčku moučkového cukru
2 vejce
2 lžičky mletého zázvoru
1/2 lžičky strouhané citronové kůry
Cukr,vejce a zázvor utřeme,přidáme citronovou kůru a mouku a vypracujeme tuhé těsto, které necháme odležet do druhého dne. Pak vyválíme asi 3 mm silný plát, vykrajujeme různé tvary a upečeme je na pečícím papíru dorůžova. Necháme asi měsíc odležet.
Nevím,jestli ti tenhle recept bude k něčemu dobrý,ale nevěděla jsem,zda myslíš aby byly zázvorky ihned měkké nebo až po odležení.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.