5564.jpg
Rychlé rumové pralinky. Vezmeme dutou čokoládovou figurku, odhryzneme jí hlavu a dolijeme až po okraj rumem. Neskladujeme a ihned konzumujeme!
Reaguji na Fashion victim: Já budu letos zkoušet alkoholové pralinky - konkrétně s růžovým likérem. Z temperované čokolády (recept zde) udělám čokoládovou krustu a dovnitř alkohol s rozpuštěnou želatinou, aby ztuhl a dal se "zavíčkovat". Je to dost dospělácké?
Cituji redmary: Neskladujeme a ihned konzumujeme!
Cituji Tiakia: pít dokud se čokoláda neroztéká
tohle je jak "on-line kakao" - nalít do pusy mléko a nasypat lžičku kakaka s cukrem a promixovat přímo v puse
Reaguji na mimi55: Reaguji na Karamelka12: díky moc
Reaguji na Fashion victim:
Již od babičky mám recept na mocca cukroví - dělám ho každý rok. Káva je v těstě, krému i polevě
Reaguji na angor: paráda sem s ním...
Už jsem si zadělala obalovací těsto na bramborky od opinka1 (jen místo mandlové tresti dala malibu)
a chystám se na kávová zrna... jen co seženu tu potahovou hmotu (to v Tescu nevedou) - nebudou sice tak krásné, protože kůli tomu nechci kupovat formičku ve tvaru zrna (nebo spíš shánět ji), ale snad budou chutné
a brouzdám se receptíkama dál, tak klidně přidávejte
Jak čtu název tématu, tak jsem si představila něco lehce zvrhlejšího, než rum a kávu
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.