Chtěla jsem se zeptat,co dáváte do vajičiny ? Jaké jsou vaše tipy ?
Já do smažených vajíček, co mám zrovna po ruce, nej je kousky anglické a jelikož miluji česnek tak ho tam dávám taky, občas i kousky červené papriky
Jako vaječina? Vajičina se fakt používá? To je děsný, promiň.
U nás cibulka, sůl, hořčice a posypat červenou sladkou paprikou.
Nemám ráda moc bílek,takže na čtyři vejce dvě dám celá a dvě jen žloutek,bílek jde do odpadu,ale je to mňamka,stačí už je mírně osolit.Bez těch bílků je smaženice krásně žlutá a chutná daleko líp než obyčejně s bílkama.
Já je dělám jako Jamie Oliver, rozmíchané s trochou mléka a na hódně másla, jsou pak krásně krémová.
Míchaná vajíčka dělám taky s mlékem a špetkou pepře a do másla dám opražit šunku. Nebo si vzpomínám, že moje babka kdysi dělala tak, že udělala vajíčka ředší a pak přímo do panvice nadrobila bílý chléb, to se s tím tak spojilo a bylo to dobré.
omlouvám se,ale jiný název neznám ..
Myslela jsem,že vajičina je oficiální
Na oleji osmahnu cibulku, přidám slaninu nebo šunku na kostičky a trošku víc opeču, pak přidám 5 vajec(jsme dva) a někdy trochu mléka, sůl a hodně česneku-koření.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.