Jakým hrncům na vaření dáváte přednost? Já teda nedám dopustit na smaltované
Ptám se jen proto, že mám doma hrnce od Tes.c.omy...myslím že gold line. A kdybych je nedostala darem, vyhodím je z okna Neuvěřitelné šme.jdy Teda alespoň pro mě, nemůžu si pomoct. Vše se mi v nich připaluje. Když vařím nudle, tak to je chemická reakce, jakou jsem nezažila ani při hodinách chemie ve škole A když už zmiňuju tuto značku...o nožích nemluvě
V čem tedy vaříte vy? Já jak jsem říkala vařím ve smaltovaných...za pár stovek..a hrnce za tři klacky...leží ve skříni
My máme velkou nerezovou sadu a nikdo si nestěžuje neškodí smaltované hrnce sklokeramické desce? Mám pocit, že hliník škodí, tak nevím, jak je to s tímhle...
Já mám nerez sadu a pomalu dokupuji měděné (ale ta cena).
Reaguji na Amnesia:
Ty jsem měla, ale spokojenost nic moc, ale třeba jsem měla blbou sadu.
Já mám klasické nerez, ale vyzkoušela jsem teď hrnce a pánve s keramickým povrchem a jsem doslova unešená.
Reaguji na True:
O tom jsem slyšela, prosím poreferuj trochu víc.
Vůbec nic se v tom nepřipálí a přitom i po smažrní řízků jen pánev vytřu papírovým ubrouskem.
Některé jsou hodně drahé ale tyhle z Orionu jsou cenově rozumné:
http://www.zasilkovyobchod.cz/inshop/hrnce-tlakove -hrnce/hrnec-s-keramickym-povrchem-%28id-110392X%2 9.htm
Reaguji na True:
Tak to je hodně rozumná cena-asi mě zlákají.
Cituji Saga: S keramickým povrchem? V tom bych měla strach něco dělat
Taky jsem se bála, ale vůbec to není křehké. Dokonce se nemusíš bát, že by jsi to poškrábala tak, jako teflon. Normálně je myju i v myčce.
V těchto: http://www.beckinternational.cz/produkty.php?id=1 perfektní, maximální spokojenost. Zdravé, šetří elektrickou energii, můžu ho brát za úchytku na pokličce, aniž bych musela použít utěrku nebo chňapku, nejsou na něm žádné plastové úchyty, které by se pálily a smrděly atd.
Začínala jsem vařit na sklokeramické desce s klasickou sadou teflonových hrnců z Ikea. Mě jako začátečníkovi vyhovují, ale po dvou letech se už teflon uvnitř začal odlupovat i když používám plastové nebo dřevěné vařečky-nic jiného a ani nevařím při nějak extra vysokých teplotách.
Před čtvrt rokem jsem se přestěhovala a začala vařit na klasickém plynovém sporáku, na hrncích jsem ihned poznala, že jim zespod oheň nesvědčí.
S tescomou mám taky nic moc zkušenosti-celkem drahý nůž hned otupěl a pánvička na omáčky vydržela rok než se úplně sedřel teflon.
Dnes jsem si koupila moc hezkou pánvičku od Tefalu z prometalu. nechtěla jsem investovat do nové, protože do roka budu mít vlastní kuchyň s indukční deskou a k mému překvapení se tato pánvička dá použít i tam. A pokud ne, mohu ji nosit u sebe místo pepřáku, protože při její váze bych s ní lehce někoho přizabila .
Reaguji na framboise:
Ale to jsou ty výletní zájezdy pro důchodce, že?To máme ob týden ve schránce..
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.