arrow
profile_image
ata001
od 9. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Prosím o radu jak "ušlehat" sníh z bílků do Míša řezů bez šlehače? Bydlíme chvilku sami takže nám ještě nějaké věci chybí děkuji

arrow
profile_image
Anette001
od 24. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

No normálně, buď ručním šlehačem a nebo vidličkou a dej do bílků trochu soli .

arrow
profile_image
estrellita
od 1. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já šlehám ručním mixérem, ani tu sůl nedávám, i když vím, že se doporučuje...sníh je hotový, když obrátím misku a vůbec nic neteče...je to chvilinka, není na tom co zkazit

Reaguji na ata001: Jestli nemáš žádný šlehač nebo mixér, tak tou vidličkou to budeš šlehat do rána.

arrow
profile_image
ata001
od 9. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

ruční mixér také nemám zkusím to vidličkou děkuju

arrow
profile_image
estrellita
od 1. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na ata001:
Jéé tak to hodně štěstí, já bych to teda vidličkou neušlehala, ale zkus to, třeba to půjde..

arrow
profile_image
Bugsbunny
od 13. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji ata001: zkusím to vidličkou

Tak to máš do zítra o zábavu postaráno nemáš doma ani metličku? tou by to šlo líp jinak si nemyslím, že by to bylo nemožné, dřív takové vymoženosti také nebyly a ženy normálně pekly, takže držím palce

arrow
profile_image
yvonne_s
od 3. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Hodně by mě zajímal výsledek, kdyby ses podělila
Jinak asi jo - metličkou by to teoreticky mělo jít. Trošku soli, kapku citronové šťávy, hodně čistou nemastnou misku a ani kapičku žloutku do bílků. taky líp asi pudou z čerstvých vajíček bych řekla, ty starší sou vodnatější...ale to je jen domněnka...

PS: Nebo jít zažebrat k sousedům!

arrow
profile_image
janeee
od 4. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Když už, tak radši takovou tu metličku, než vidličku.. tou to snad ani nemáš šanci ušlehat

arrow
profile_image
ata001
od 9. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Metličku mám, ale Míša řezy jsem raději vzdala a bude bábovka

arrow
profile_image
verula
od 30. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ja ak nemám čas, tak robim bez snehu teda cele vajíčko ..

arrow
profile_image
Bugsbunny
od 13. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji ata001: Metličku mám, ale Míša řezy jsem raději vzdala a bude bábovka

áá, to je škoda, možná se jen tak z recese do toho pustím, fakt mě to zajímá

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Je na to speciální metlička, tou by to mělo jít. Pokud máš přítele, doporučuji ho do toho zaangažovat. Samozřejmě za odměnu

arrow
profile_image
Lauritta
od 18. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hlavně je důležité šlehat v dobře odmaštěné nádobě, kterou pro jistotu vypláchněte citronovou nebo octovou vodou a do bílků přidejte špetku soli.

arrow
profile_image
yvonne_s
od 3. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Bugsbunny: Taky sem sem letěla zvědavě Každopádně se zakladatelce nedivím, bych do toho asi nešla. I když když se dělá takovej ten sníh na zdobení perníčků, tak se právě má hodně dlouho šlehat ručně a ne mixérem ani tam necpat takovej metrák cukru, že to stuhne hned a samo, takže se v podstatě taky jakoby ručně vyšlehává sníh.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené