Prosím o radu jak "ušlehat" sníh z bílků do Míša řezů bez šlehače? Bydlíme chvilku sami takže nám ještě nějaké věci chybí děkuji
Já šlehám ručním mixérem, ani tu sůl nedávám, i když vím, že se doporučuje...sníh je hotový, když obrátím misku a vůbec nic neteče...je to chvilinka, není na tom co zkazit
Reaguji na ata001:
Jéé tak to hodně štěstí, já bych to teda vidličkou neušlehala, ale zkus to, třeba to půjde..
Cituji ata001: zkusím to vidličkou
Tak to máš do zítra o zábavu postaráno nemáš doma ani metličku? tou by to šlo líp jinak si nemyslím, že by to bylo nemožné, dřív takové vymoženosti také nebyly a ženy normálně pekly, takže držím palce
Hodně by mě zajímal výsledek, kdyby ses podělila
Jinak asi jo - metličkou by to teoreticky mělo jít. Trošku soli, kapku citronové šťávy, hodně čistou nemastnou misku a ani kapičku žloutku do bílků. taky líp asi pudou z čerstvých vajíček bych řekla, ty starší sou vodnatější...ale to je jen domněnka...
PS: Nebo jít zažebrat k sousedům!
Cituji ata001: Metličku mám, ale Míša řezy jsem raději vzdala a bude bábovka
áá, to je škoda, možná se jen tak z recese do toho pustím, fakt mě to zajímá
méně než
10 příspěvků
Hlavně je důležité šlehat v dobře odmaštěné nádobě, kterou pro jistotu vypláchněte citronovou nebo octovou vodou a do bílků přidejte špetku soli.
Reaguji na Bugsbunny: Taky sem sem letěla zvědavě Každopádně se zakladatelce nedivím, bych do toho asi nešla. I když když se dělá takovej ten sníh na zdobení perníčků, tak se právě má hodně dlouho šlehat ručně a ne mixérem ani tam necpat takovej metrák cukru, že to stuhne hned a samo, takže se v podstatě taky jakoby ručně vyšlehává sníh.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.