Reaguji na Tchuminka: Dají se. Využít rozum a udělat žloutkovou polevu na ořechový koláč ...třeba. Navzdory dnešnímu boomu nahrazování všeho vším ""přírodním"" - potraviny patří především na talíř. Svačinu si taky nechodíš kupovat do Sephory, ne ?
Reaguji na Tchuminka: Já využívám žloutky tak, že si dělám vždy před umytím vlasů masku z jednoho nebo 2 žloutků( podle toho kolik mi jich zbude), trochu olivového oleje , rozmíchám, namočím vlasy, vysuším ručníkem a pak na to dám tu masku, na to tenký igelitový sáček a ručník a nechám působit čím déle, tím lépe, min. 20 min. Když mám čas, tak i 2 hodiny. Pak smyju nejdříve vlažnou vodou, aby se mi neudělala vaječina na hlavě a pak normálně umyju vlasy. Někdy přidám i trošku medu a pár kapek citrónu( do té masky) Dělám už to asi 2 roky a opravdu se mi spravily vlasy, měla jsem je zničené od žehličky, spálené a řídké, teď mám husté a lesklé a hodně lidí mi už je pochválilo. Ale chce to pravidelnost a trpělivost, není to hned, ale výsledek je úžasný.
Komentáře
Označením textu a kliknutím vložíte citaci.
Označením textu a kliknutím vložíte citaci.
Označením textu a kliknutím vložíte citaci.
Označením textu a kliknutím vložíte citaci.
Označením textu a kliknutím vložíte citaci.
Označením textu a kliknutím vložíte citaci.
Označením textu a kliknutím vložíte citaci.
Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit