máte někdo zkušenost s těstem na tažený závin? je to náročné jej vytahat do potrebné velikosti?
ahoj, mám zkušenost a jen tu nejlepší.. italský recepis, s jablkama-něco jako náš štrůdl..
těsto jsem válela, až bylo téměř průsvitné
těsně po upečení jsem se lekla, připomínalo mi krustu od ciabatty, ale do pěti minut nasálo vlhkost jablíček a závin byl strašně mňamózní-rozdala jsem recepty, a spokojeně všechny děláme dodnes
CIMG3248.JPG
CIMG3249.JPG
CIMG3253.JPG
Nemůžu najít sešit po babičce, ale pamatuju si, že do něj dávala husí sádlo. Pak se prý krásně vytahoval a cítit to teda nebylo.
Cituji ammalka: Tak to mě nějak nenadchlo,promiň
Jj, proto si to pamatuju, že to bylo divný, ale opravdu to cítit nebylo a babiččin štrůdl byl ňam,ňam
Cituji Kakula: italský recepis
mohla bych poprosit o recept,na obrázku vypadá nádherně
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.