Dobrý večer,
moc mi zachutnaly tyhle sýrové jednohubky -Tartare de Provence. Ráda bych něco takového připravila sama doma pro blížící se návštěvu. Zajímalo by mě, jaký sýr byste na ně použily. Ráda bych totiž docílila té jemné chuti. Napadla mě např. lučina na salát nebo vyzrálý gervais, ale není to ono. Budu moc ráda za vaše tipy a nápady Děkuju
já bych zkusila použít tartare sýr (nebo lučinu obyč), možná třeba v kombinaci s Philadelphií, aby byl více krémový .
Cituji aubinka: Ráda bych totiž docílila té jemné chuti.
Tak to jedině originál Tartare a vyrobit ty malé tvary i když tedy pochybuju,že ti to bude držet tvar.
Říkala jsem si právě, že ta lučina na salát by mohla držet líp a vykrajovátkem bych to naporcovala...Nebo něco jiného a nechat ztuhnout v mrazáku? Jsem ,,kuchař" začátečník, tak si to nedovedu ani představit
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.