Téma je jasné- máme syrové kukuřičné klasy- poradíte , co s nimi? Např.povařit, do čeho přidáváte atd?Děkuji všem.
Reaguji na mity:
uvarit, zamrazit,alebo zrná vyrezat a používat do šalátov.
Kukurica je dobrá aj celá so šúpolím ju na otvorenom ohni opiect,potom očistit a aj ked sú zrnká trošku opečené, je to chutné.
Do slané vroucí vody vložit na cca 20 min. a pak jak píše Monus chroupat =D Výborné!
holky,jak dlouho tu kukuřici vaříte? já jí dala na 20 minut a už se to nedalo jíst,byla vysušená. nevím ,kde se stala chyba .. díky
Reaguji na Jancaa: To mě se nikdy nestalo.... Máme ji vždy pěkně šťavnatou ...
A nevíte jak dlouho se vaří kukuřice přímo z pole? 20 minut asi nestačí je pořád tvrdá jak beton
Reaguji na Indísek:
Tak jestli si jí trhala až teď, tak už jí neuvaříš. Ideální je začátkem srpna.
Reaguji na Indísek:
najlepšia je keď je zrno mliečne,ak je už moc zrelá, na kuchynskú úpravu je nevhodná.
Reaguji na lentilkah: tak přečetla jsem si to pozdě, včera jsem ji vařila přes 4 hodiny a místo toho aby měkla, tak byla tvrdá jak beton. Netušila jsem, že je doba, kdy ji uvařím a pak kdy už je pozdě. Ale děkuji, pro příště
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.