arrow
profile_image
mity
od 6. 6. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Téma je jasné- máme syrové kukuřičné klasy- poradíte , co s nimi? Např.povařit, do čeho přidáváte atd?Děkuji všem.

arrow
profile_image
mate
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na mity:
uvarit, zamrazit,alebo zrná vyrezat a používat do šalátov.
Kukurica je dobrá aj celá so šúpolím ju na otvorenom ohni opiect,potom očistit a aj ked sú zrnká trošku opečené, je to chutné.

arrow
profile_image
sewero
od 15. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

a do vody přidat trochu másla a pak posolit

Do slané vroucí vody vložit na cca 20 min. a pak jak píše Monus chroupat =D Výborné!

Výborná je s bylinkvovým máslem. A také grilovaná. Můžeš ji použít i na masové špízy.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

holky,jak dlouho tu kukuřici vaříte? já jí dala na 20 minut a už se to nedalo jíst,byla vysušená. nevím ,kde se stala chyba .. díky

arrow
profile_image
mate
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Jancaa:
čas stačí, aj 15 min.,,varíš ju celú ponorenú vo vode?

arrow
profile_image
trinny
od 2. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

..nebo rozkrájet na 2-5cm plátky a ugrilovat - jestli máte doma elektrický gril..

Reaguji na Jancaa: To mě se nikdy nestalo.... Máme ji vždy pěkně šťavnatou ...

arrow
profile_image
Indísek
od 13. 6. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

A nevíte jak dlouho se vaří kukuřice přímo z pole? 20 minut asi nestačí je pořád tvrdá jak beton

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Indísek:
Tak jestli si jí trhala až teď, tak už jí neuvaříš. Ideální je začátkem srpna.

arrow
profile_image
mate
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Indísek:
najlepšia je keď je zrno mliečne,ak je už moc zrelá, na kuchynskú úpravu je nevhodná.

arrow
profile_image
Indísek
od 13. 6. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na lentilkah: tak přečetla jsem si to pozdě, včera jsem ji vařila přes 4 hodiny a místo toho aby měkla, tak byla tvrdá jak beton. Netušila jsem, že je doba, kdy ji uvařím a pak kdy už je pozdě. Ale děkuji, pro příště

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Indísek:
No já to také musela vypozorovat

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené