arrow
profile_image
ciello
od 25. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Zdravííím )

Chystám se zítra na svůj první potahovaný dort marcipánem. Ten chci vyrobit z hmoty z marshmallownů...Ale místo sušeného mléka jsem zakoupila sušenou smetanu, takovou tu v pytlíku do kávy...Myslíte že to může nadělat neplechu ve výsledném marcipánu?

arrow
profile_image
terinecka
od 15. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Myslím,že to bude problém,potahová hmota se dělá vyloženě pouze z polotučného mléka,sice nevím proč,ale ani to plnotučné už se nedoporučuje.Ale zkusit to můžeš,výsledek by mě velice zajímal,co to udělá...

arrow
profile_image
ciello
od 25. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Mě to právě přišlo jako celkem podobné a že by to nemusel být problém (( bojím se abych to akorát nezpackala a nevyhodila do koše...

arrow
profile_image
terinecka
od 15. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Zkus to udělat z minimálního množství.Konzistence musí být velmi jemná a taková vláčnější,chladnutím tuhne.

arrow
profile_image
lemurka
od 29. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já dělám potahovací hmotu ze suš. syrovátky. dám půl na půl syrovátky a moučkového cukru, kapku mandlového aroma a pak přidávám tak dlouho olej, až je hmota tvárná.

arrow
profile_image
nathaly
od 3. 5. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

také doporučuji syrovátku + kvalitní! olej..

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené