Zdravííím )
Chystám se zítra na svůj první potahovaný dort marcipánem. Ten chci vyrobit z hmoty z marshmallownů...Ale místo sušeného mléka jsem zakoupila sušenou smetanu, takovou tu v pytlíku do kávy...Myslíte že to může nadělat neplechu ve výsledném marcipánu?
Myslím,že to bude problém,potahová hmota se dělá vyloženě pouze z polotučného mléka,sice nevím proč,ale ani to plnotučné už se nedoporučuje.Ale zkusit to můžeš,výsledek by mě velice zajímal,co to udělá...
Mě to právě přišlo jako celkem podobné a že by to nemusel být problém (( bojím se abych to akorát nezpackala a nevyhodila do koše...
Zkus to udělat z minimálního množství.Konzistence musí být velmi jemná a taková vláčnější,chladnutím tuhne.
Já dělám potahovací hmotu ze suš. syrovátky. dám půl na půl syrovátky a moučkového cukru, kapku mandlového aroma a pak přidávám tak dlouho olej, až je hmota tvárná.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.