arrow
profile_image
vomeleta
od 26. 8. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj! Tento rok mě čeká maturita a vybírání si vysoké školy. Zaujal mě docela obor potravinářská chemie, a tak jsem se chtěla zeptat jestli tady někdo není, kdo takový obor studoval nebo studuje. Byla bych ráda kdyby jste mi napsali vaše zkušenosti, i nějaké doporučení ohledně tohoto oboru. Děkuji

arrow
profile_image
Kikulina
od 28. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mám vystudovanou VŠCHT, technologii masa a konzervace potravin (vedle toho jse technologie mléka a tuků, technologie sacharigů a kvasná chemie (biochemie)) ještě před zavedením modulového systému (kredity a volba předmětů), škola to byla vysoce náročná, prý už tomu tak není, studium je zajímavé, ale nečekej, že práci najdeš snadno, všude chtějí léta praxe a znalosti, které se ve škole nemáš šanci naučit (třeba skutečné nastavování laboratorních přístrojů, nás tam nechali akorát vložit vzorek). Rozhodně nebylo kdy chodit na brigády, které by budovaly praxi, ve skole jsem bývala od pondělí do pátku, laboratoře dva i tři dny v týdnu a tam byla povinná 100% účast, jak je tomu nyní nevím.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené